söndag 4 januari 2015

TULPANER






Här sitter jag och stirrar på ett fång övermogna tulpaner och tar en paus i målandet. Jag fick den här fina buketten av min mormor på min födelsedag och nu är det snart hennes tur att fylla år, hon blir nittio år den lilla krutgumman. Vad köper man i present till en nittioåring undrar jag?


Under målarpausen har vi också hunnit med en superdupersnabb visit till Mio och Bauhaus, en matta och en ny sänggavel ska införskaffas men det blev inte idag min man fick en allergisk reaktion mot alla människor som var ute och trängdes så det får bli en annan dag, en annan vardag tror jag.


Tack för era stöttande kommentarer angående mitt nya yrkesval och det kommer säkert att bli bra. Man lever bara en gång så det gäller att våga chansa lite. Chansar gör vi i sovrummet också och målar med en färg som heter ASKSVART min man är i alla fall nöjd, nu får han det riktigt mörkt.


Kram





9 kommentarer:

  1. Coolt med mörkt i sovrummet.

    Ett presenttips är att ge tid! Det brukar ju uppskattas av de som har allt. Att ge henne en dags umgänge, åka iväg på nåt museum, fik beroende på intresse och rörlighet eller fönsterputsning/städning eller bara prata eller spela spel en hel dag. Kanske kan vara nåt.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Sänggavel och matta är precis vad vi också behöver :). Men jag är för lat att ta tag i det, men snart så hoppas jag få tummen ur.
    Kul med nytt jobb, heja dig!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
  3. Den där allergin har min man med...
    Jag packade ihop lite marmelad, alladin, bingolotter, knäckebröd ja en sådan liten påse med smått och gott till min mormor o morfar (82år) som julklapp, hon tyckte det var alldeles för mycket och blev typ sömnlös... så några tips har jag inte det är svårt till de äldre

    Coolt med asksvart! Du visar väl sen ???

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Kanske ett tandemhopp ;) till mormor! Skämt å sido, kanske ett gott kaffe och god choklad! Kram från din bloggvän i Hjo Sofia snyggt med mörkt i sovrummet, ser fram emot bilder :)

    SvaraRadera
  5. Haha😂 tokfia!!
    Det är ingenjörshunken på bild på bloggen!!

    Åhh va spännande, det vill jag se när det blir klart.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Lenas presenttips var klockrent tycker jag :). Sitta och spela spel och bara umgås, det är perfekt!
    Jag är lite precis som du, skriver oftast långa kommentarer och har skitsvårt att hitta text till mina egna inlägg :). Men, det får väl vara så då *S*.

    Ha en toppensöndag och jag ser fram emot att se den svarta inredningen när det är klart.
    Jag är säker på att det blir superläckert!!

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Visst är det fint med tulpaner;)....jag köpte ljusrosa idag ;)......här blir det snart lite mys med skumpa och snittar och en god köttbit...det är ju ändå Trettondagsafton....men sen blir det vardag även för oss ;)
    Tillbaka till vardagen (vad tråkigt det låter, hihi)....
    Kramis<3

    SvaraRadera
  8. Asksvart låter ju riktigt snyggt. Planerar en lite mörkare fondvägg i vardagsrummet. Kram.

    SvaraRadera
  9. Asksvart får bli mitt nästa när min mörka plommon har tjänat ut. Mörkt ska de va i sömnvärlden!
    Det där med att renovera har sitt uthållighetspris...liksom shoppingträngsel.
    Njut vidare av tulpanerna. Jag tycker de är vackra i vilket stadium de än är :-)

    Kraaam o Lycka till!

    SvaraRadera