söndag 5 februari 2012

MUMSIG LÖRDAG
Gårdagens fest! 


Lördags hysteri!


Ja nu är ju ute och cyklar som man så fint säger, försöker på något sätt rättfärdiga den här Franska nougaten eftersom chokladen är mörk men innerst inne vet jag att det är fel. Jag åt en Mc Donalds meny igår också bara för att det var stressigt innan bion och jag var vrålhungrig, önskar det vore Tour de France jag var ute och cyklade men nej, jag har inte ens några pass inbokade på Sats. Jag har hamnat på deras "shit-list" det är så det funkar när man bokar upp sig på en massa pass och sen inte dyker upp då blir man portat från bokningsservicen en vecka. Jag får väl traggla lite på löpbandet  några dagar men det är inte roligt.


Måste bara tipsa er om en supergod sallad som jag åt efter baletten i torsdags. Den finns hos Barista (såg på deras hemsida att det var en kedja) så om ni har en i närheten prova salladen med grillad Halloumi, mums! Den kommer jag garanterat att äta fler gånger.


Nu ska jag skjutsa Malin till stallet!

KRAM


Ps .....och filmen vi såg i går "En gång i Phuket" var väldigt rolig, jag gillar både Peter Magnusson och David Hellenius Ds


8 kommentarer:

 1. Såå gott med fransk nougat :)
  Ska försöka ha godisförbud några veckor nu, vi får väl se hur de går.
  Salladen såg supergod ut!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Är det inte 3 veckor i karantän från bokningen?

  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Ha ha shitlist det finns nog bara i storstan ; ) Klart du måste få äta det där man inte kanske ska äta emellanåt : ) mums kram kram älskar dina roliga inlägg shitlist ha ha

  SvaraRadera
 4. Choklad är gott!

  Just nu orkar jag inte bry mig ett dugg om vad jag äter. Det blir semlor, chips och en massa annat skräp... Sån tur är gillar jag löpbandet:) Inte för att det blir så långa pass, men det KÄNNS i alla fall som en extra semla kanske inte gör så mycket:o

  Ha en skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Det var det där krånglet som gjorde att jag sa upp kortet på Sats...avstängd- va f-n....
  Vilken toppensallad. Kram vännen

  SvaraRadera
 6. Fransk nougat...mmmmmm!

  Jag är också ute och cyklar! Totalt tappat all moral och karaktär, inte för att det var något vidare med den innan heller. Jag bara måste ta mig i kragen, men det är så svårt....jag kan inleda dagen såå bra och alla tankar är i rätt riktning. Men vid minsta lilla motstånd....så tänker jag att "jag börjar i morgon" och så tar jag emot det jag blir bjuden på, eller faller för frestelsen att köpa ett choklad när jag är och handlar....suck. Blir så trött på mig själv!

  SvaraRadera
 7. Klart att du kan komma undan med den franska nougaten...... det är ju faktiskt mörk choklad.... se till att njut av den istället för att ha dåligt samvete!

  Var filmen verkligen bra, jag ahr varit lite tveksam till att se den.... kan tycka de där två killarna nästan kan bli pinsamma när de håller på för länge!! Ska nog vänta till jag kan hyra den ändå.

  Salladen ser supergod ut, ska till Malmö imorgon, de har Barista, ska nog ta och följa ditt råd och testa den. Den ser väldigt smarrig ut! Mums!

  Vi körde också bio i helgen, men det blev en mer barnvänlig variant - mästerkatten i stövlarna i 3D, riktigt bra film även om jag nästan blev åksjuk emellanåt, det där med 3D är inte riktigt min grej, blir lätt illamående när jag "åker med i filmen" på det sättet!

  Ha en bra start på dagen!

  Pernilla

  SvaraRadera
 8. Lite impad över att du hamnat på "shit-list"...det har jag aldrig lyckats med, kan bero på att jag aldrig varit så duktig på att boka upp träning...jag är den där som köpt hur många 10-kort och årskort på gymen så jag hamnat på deras "gilla-listor"... jag betalar en massa men sliter verkligen inte på träningslokalerna...... Kan säga att jag gått på många väldigt dyra träningar!!! För att inte tala om hur dyra mina golfrundor var på den tiden jag trodde jag skulle bli biten av golf....har ännu inte hittat min träningsform som gör att jag löpande vill träna. Är en typisk periodare, och en obotlig optimist gällande träning!

  Får se hur dyra mina träningar på Friskis och Svettis blir i år... har precis betalt årskortet...när ska man lära sig???

  Pernilla

  SvaraRadera