lördag 4 februari 2012

PARIS CHECK






Hej!

Hotellet är bokat - ingen återvändo men varför skulle vi vilja det egentligen. Det ska bli helt underbart att äntligen få se Paris.




Eftersom ingen av oss varit i Paris tidigare så blir det "smack on" på alla turistfällorna. Det finns vissa MÅSTE grejer i varje stad. Hoppas hoppas bara att det inte är långa serpentinköer utanför allting men nu ska vi inte tänka negativt utan positivt det är lördag, solen skiner och det är iskallt utomhus.


Här har vi inga större planer idag (förutom toarengöringen) men apropå resor så skulle jag kunna tänka mig att gå på bio och se den nya komedin som är inspelad i Thailand "En gång i Phuket" jag tror den kan vara riktigt rolig men vi får väl se vad det blir av den här dagen!


Nu kör vi i alla fall lördagsledigt hela dagen lång!

KRAM



4 kommentarer:

  1. Så härligt med Paris! Vi var där när dottern var 6 år, en långweekend mitt i sommaren. Underbart, vacker och varmt!
    Skulle mycket väl kunna tänka mej att åka tillbaka, det är bara det att finns så många andra städer att besöka. Rom och Barcelona står på min lista nu.

    Ha en härligt solig lördag!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Åhh lyllos dig;) du kommer få det underbart!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Jag var där för... 11 år sen till sommaren. Vi bila ner till Frankrike när M var 2,5 år. Vi skulle upp i tornet men såklart var det nån renovering eller nått så vi kom bara halvvägs upp. Du får vinka från toppen!

    Ha en toppen söndag!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  4. Paris, så härligt! Vi har heller aldrig varit där, men vi längtar efter att boka den där resan till Paris på våren..... ser fram emot att få resereportage på din blogg.

    Klart ni ska köra alla turistgrejorna, de är ju poppis av en anledning, sen kan det kanske räcka med att se vissa på avstånd och få en känsla för det och sen ställa sig i en ringlande kö eller två. Att när man går där på turiststråket ta och gå två kvarter därifrån brukar ofta löna sig både i upplevelse och i vad man får betala för mat eller shopping.

    Men vilken njutning, och så härligt att ha Paris att se fram emot!

    Ha en bra söndag!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera