onsdag 29 augusti 2012

COMEBACK

 Hej igen alla rara bloggvänner!

Jag har nästan glömt bort hur man gör... men bara nästan. Efter en lång och välbehövlig paus har jag nu bestämt mig för att göra comeback. Det blev verkligen tomt utan er och bloggen, all tid man fick över vad skulle man göra av den? Knyppla eller? Efter ett tag började jag ändå vänja mig och tiden fylldes ut med annat trams men saknaden har ändå alltid funnits där. Det har ju hänt så mycket under dessa månader och mycket av det hade jag gärna delat med mig av här.
Av vissa anledningar är lite saker ändrat, tex bloggtitel och URL adress men jag hoppas att ni som vill tillbaka hit hittar med lite hjälp från mig.

Kram på er!

 5 kommentarer:

 1. HEJ Ostbågen! Välkommen tillbaka! Jag blev så glad imorse när jag hittade din kommentar. Vad kul att du är tillbaka. Gillar titteln på din blogg, min man skulle säkert säga att jag borde ha använt det namnet för det är vad han tycker att jag är. Själv fattar jag ingenting ;)
  Så hur funkar detta. Jag ser att jag finns med som lite bild där det står att jag följer dig men inget syntes eller kom upp i min blogglista på att du gjort ett inlägg. Du skrev att det var ny URL..... vad det nu betyder. Ska jag lägga till mig igen? Ja jag kanske provar så får vi se vad som händer.
  Ser fram emot att höra allt om dina ömma balettfötter för här går vi in på uppspruten mot baletthögsäsongen snart.

  Vi hörs snart igen!
  Kram Anette :-)
  PS Visst har jag gröna fingrar!!

  SvaraRadera
 2. YES YES YES YES YES välkommen tillbaka fina fina du hurra ordningen återställd : ) tjohoooooooooooooooooo : ) puss Sofia

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka!!!

  Hoppas du blir kvar ett tag nu.
  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Härligt att se dej igen.

  Hoppas allt är väl!

  Kram och välkommen tillbaka.

  SvaraRadera
 5. Åh vad glad jag blir över att du är tillbaka. jag har saknat dig och tänkt på dig massor!

  Kram

  SvaraRadera