torsdag 30 augusti 2012

DAGENS LUNCHTIPS

Gårdagens lunch på Kalori.


Det är kul att vara tillbaka och perfekt tajming lagom till höstdepressionen dyker upp, då kan alla ni därute peppa mig på bättre humör :), men innan dess så ska jag tipsa er om ett perfekt lunchställe ifall ni hänger i huvudstaden som heter Kalori. Fräscha hälsosamma luncher och massor med mat på tallriken fast väldigt poppis så det gäller att hänga på låset om man vill ha bord eller komma sent för lång kö blir det också. Hit kommer jag definitivt att gå fler ggr och man kan även ta med sig mat. 

Idag är det dags för terminens första baletträning. Jag har inte gett upp hoppet än så det blir garanterat mer gnäll här om trötta balettfötter. Min man undrade igår om jag inte skulle börja med karate eller någon annan lite tuffare sport men jag vet inte och det är väl klart att han inte kan fatta att balett är kul hur många killar gillar det. Nej nu kör vi en termin till så får vi se sen.


Ha en skön kväll i sensommarsolen!

 KRAM

 

4 kommentarer:

 1. Du anar inte vad jag är GLAD att ha dig tillbaka. Du har varit saknad snyft! Tur att du är tillbaka nu blev det genast roligare att blogga : )) Vi måste ses också in real life kanske en lunch på Kalori eller en dunderfika på Saturnus istället. Ja så får det bli; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka, Ulrika, du har varit saknad!
  Hur har det gått med allt, är du kvar på ditt jobb?

  Hoppas baletträningen gått bra!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Aha! Vad kul du är som seglar in under ny flagg! Och som du kommer se har även jag styrt upp min adress. Samlat hemsida och blogg på ett ställe. Följ länken så ser du.. Så ingen paus alls. Viss outsourcing i sommar dock. Sommarbloggarna gör min semester :)
  Det blir en kul höst, med eller utan depp!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 4. Men vad kul, välkommen tillbaka!

  Vi ses!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera