söndag 2 september 2012

JORDENS UNDERGÅNG

 Sandvikens centrum klockan 16:00 pip!


Efter att jag och min kusin strosat runt i stan med alla andra lördagsflanörer satte vi oss på ett cafè och drack en varsin latte. En timme senare hade jorden gått under. När vi kom ut på gatan var det knäpptyst och inte en människa syntes till det kändes precis som i en film där hela världen drabbats av ett dödligt virus och vi var den enda två överlevande. Innan jorden gick under var vi inne i en inredningsbutik och jag spanade in denna söta renkudde.
 Söta dörrstoppar fanns det också, det är mycket med djur nu.

Mamma, pappa och min mormor hade också överlevt jordens virusattack så det firade vi med lite bubbel på kvällen - sött och gott!


Natti natti!

KRAM


8 kommentarer:

 1. Coola dörrstoppar!
  God dryck du avslutade me :)

  SvaraRadera
 2. Du gör skillnad! tack hjärtat puss K

  SvaraRadera
 3. Ha ha snacka om öde tack för fin inspiration VILL HA gahhhhhhhhhhh ; ) Jag måste tjata lite GAHHHHHHHHH SÅ GLADATT DU ÄR TILLBAKA I BLOGGVÄRLDEN underbaring! Maila mig gärna och berätta om hur du har det med yrkeslivet osv stor kram Sofia i Hjo

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att inte drycken försvunnit från planeten också, hade varit synd hihi!
  Hittade just din hälsning inne hos mig, bättre sent än aldrig!

  kram

  SvaraRadera
 5. Hihi, kul inlägg, roligt skrivet:)))) Jättefin kudde, känns lite höst och vinter över den, perfekt nu!!! Har också märkt att det är djurmotiv i inredningssammanhangen nu, fint:)

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Nejmen hej igen! Har ju helt missat att du börjat blogga igen. Välkommen tillbaka! Tack för födelsedagshälsningen till Lillis!

  SvaraRadera
 7. Det där har jag också varit med om...öde städer sedan butikerna stängt. Känns nästan lite scary.

  Ja, de där djurmotiven finns överallt utom hos mej. Jag lär nog inte hinna köpa något, nu heller, innan det är helt ute!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Här i stockholm är det aldrig öde :), fina djurmotiv kram Diana

  SvaraRadera