fredag 28 september 2012

LYX




Vet ni att det finns en ätbar mörk choklad. Ja, efter många års letande har jag; en "Marabou mjölkchokladjunkie" hittat en chokladkaka som verkligen inte ger någon bitter eftersmak eller äcklig hinna i munnen. Finns att köpa i Östermalmshallen.


Hej!
 
Jag måste bara berätta.........
Idag när jag skulle kliva av tåget vid T-centralen var det bara jag och en till kvinna kvar i vagnen, det tog lite tid för mig att packa ihop datorn. När jag är på väg ut så ropar hon:
-Nej men vänta du måste hjälpa mig med jackan och ryggsäcken!
En del människor är bara för sköna, själv hade man sagt "ursäkta mig" hundra gånger och bett snällt om man behövde hjälp med nåt. Hon tackade naturligtvis när vi var färdiga med påklädningen (hon hade en gipsad arm) så hon var inte alls oförskämd men man blev lite paff över hennes första replik.




Gårdagens middag, kantarellstuvning med lite finnscrisp. Det är verkligen lyxigt att ha en svägerska som praktiskt taget bor i skogen, älskar att plocka svamp & bär och sen älskar att ge bort det också!



Idag blir det ingen lunchträning jag tog sovmorgon istället, det är också lyx!


KRAM



6 kommentarer:

  1. Haha, ja men det är väl härligt med sådana spontana människor (ja när det visar sig att de även är artiga förstås  ).
    Du det där såg ju ljuvligt gott ut! Ha det!

    SvaraRadera
  2. Menar du verkligen att chokladen...den mörka...är GOD???
    Då måste jag också prova den:)

    Haha...åt kvinnan...vilka härliga människor det finns:))

    Kram, Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Vad underbart det är med svamp! Och vad ska man säga... alla har kanske inte alla flingor i paketet :) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag hade helt klart valt att uttrycka mig annorlunda. Det lät nästan som en order och är man inte bekanta med varandra kan det bli fel. Men nu var hon ju artig också.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Haha kul kommentar! Kan du inte skicka din svägerska hit:) den såg fruktansvärt god ut den där stuvningen , den och ett glas vitt ikvällmmmmm. örk choklad hittar man som är god om det är kvalitetschoklad, köper min i vår choklateria. Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. ha ha ja jösses! Dagens goda gärning och chokladen gahhhhh o kantarellstuvningen kyss mig baklänges ; ) gahhhhh vad gott! kram Sofia nu blir det fredagsvin : )

    SvaraRadera