fredag 21 september 2012

MUNKEN
Munken hamnade i håretHa ha jag lurade er igår, ingen av er såg att munken inte var någon ätbar munk. Jag köpte en sån där hårmunk igår tänkte att det kunde vara kul att testa eftersom jag ändå oftast gör en "bolltofs" av håret. Det gick väl sådär med det projektet i morse, jag hade ingen hjälp av hårproffset Malin heller för hon hade åkt hemifrån okristligt tidigt och jag är inte så duktigt på hårfix. Dessutom har jag så mycket hår just nu (det behöver klippas) och rufsigt är det men jag tror nog det kan bli väldigt fint med hårmunken om man plattar ut håret ordentligt och sen öser på med glansspray så det blir strikt och stilrent. Får visa det en annan gång om jag får till det.

 

 
Apropå hår så mötte jag min frisör på väg till jobbet han hade köpt en sån där liten söt vit boll som han sprang omkring och jagade på Grev Turegatan. Jag sa att det är nog dags att jag kommer förbi snart.
- Ja, jag ser det, svarade han.
Ärlighet varar längst och inga hårmunkar i världen hjälper tydligen mot ett par proffsiga frisörögon.


Ikväll blir det 7-års kalas hos gudsonen och efter andra försöket i leksaksaffären så blev det shoppat både Ninjago Lego och Beybladesnurror!


Vi ses!

KRAM
13 kommentarer:

 1. Hahaha, min frisör är lika ärlig :-) Jag tycker det var fint med munken jag... ärligt! Ha en riktigt bra fredag!

  SvaraRadera
 2. Inte behöver du någon Malin för att fixa dit munken- hur fint som helst är det ju!

  Ha en fin helg

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Underbar munk tycker jag med!

  Ha en härlig helg

  xx

  SvaraRadera
 4. Sedärja så fiiiint det vart med munken =D,

  jaaa hon är så bra, den låten är också bra
  kram

  SvaraRadera
 5. Så häftigt med munken, snyggt! Hoppas det blir ett bra 7- årskalas, lät sim bra presenter :). Ha det!

  SvaraRadera
 6. Haha, vad roligt! Snyggt med munken :)

  SvaraRadera
 7. En sån hårmunk har jag oxå tänkt pröva. Jag har så tunt och slinkigt hår att mina knutar blir dels så ynkliga, dels så spretiga eftersom håret alltid smiter iväg.... En hårmunk är nog precis vad jag behöver...

  SvaraRadera
 8. Jag köpte en hårmunk för något år sen. Tänkte inte på att det när jag sen kapade tio cm på håret. Nu har det dock växt ut lite och munken kommer att tas fram. I väntan på det äter jag sockermunkar...

  Jag kikade runt på din blogg. Härligt med egen häst! Er dotter har tur som får ha en egen. Jag kommer tillbaka hit igen, var så säker. Hoppas att du får en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Nejmen...har aldrig sett en sån munk...haha vad roligt:)
  Snyggt blev det iallafall!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 10. Munk i håret? Nä, det har jag inte men till frissan var jag igår och jämna till det. Jag vill ju ha långt hår och håller på att låter det växa ut efter min drastiska klippning. : )

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 11. Var tvungen att gå tillbaka och titta på förra inlägget innan jag skrev något. I dag ser den inte ut som en riktig munk alls, utan mer som en skumgummi grej men igår var det riktiga grejer ;) Heter de så på svenska, hårmunk? Här kallas de om de är i tyg för scrunchies (skrynklor!)
  Här ska det också frissas men först nästa vecka. Det ser jag fram emot för det är trist och slitet och behöver mera färg.Jag behöver dock ingen munk för det är det för kort för. Ditt hår ser långt och tjockt ut, härligt!
  Ha en härlig helg!
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera
 12. Jag tycker också det är svårt att få till det, jag har också ganska långt hår just nu och det blir så mycket att snurra runt men man blir bättre för varje gång man gör det:)
  Kram

  SvaraRadera