måndag 17 september 2012

SJUÅRSKOLL


Hos BR Leksaker tidigare idag.


På fredag är det kalas för vår gudson som fyller 7-år så efter lunchträningen idag begav jag mig till den stora leksaksaffären. Rekade lite med en kollega på kontoret först som har barn i samma ålder så det kändes som om jag hade stenkoll på 7-åringarnas värld. Det kan jag säga att jag inte har, han tipsade mig tex att köpa Beyblade snurror och när man kommer dit så finns det Beyblade prylar på en hylla som är fem meter lång och två meter hög. Om man då inte riktigt förstår vad det är man köper så kan man inte bara ta nåt, det kan ju tex bara vara ett tillbehör man får med sig och så har man missat själva huvudingrediensen. Ungefär som att försöka laga köttfärssås utan köttfärs. Jag gick därifrån tomhänt och skickade ett sms till gudsonens mamma får se om det ger någon utdelning.


Vilka roliga kommentarer ni lämnade om städningen förresten, de flesta gillade det förstås inte och hade lite sporadiska städvanor tex att vänta ihop brödsmulorna på golvet tills det blev en hel limpa, ha ha ha. Ett par valde torsdagar som känns logiskt inför helgen och en hade lyckan att vara ledig fredagar och fick sitt gjort då. Jag har nog förresten fått tennisarmbåge så det där med städning kanske inte alls är bra för mig längre, hoppas hoppas hoppas.


KRAM


13 kommentarer:

 1. Haha ja det är enormt svårt att köpa till lite äldre barn för de har ju sådan koll också, vet då jag köper till syrrans äldsta grabb, det är verkligen svårt, hehe

  SvaraRadera
 2. Bra att kolla in vad som gäller!! Det hinner ju ändra sig. Och ja, jag hade garanterat kommit med ett tillbehör och inte huvudingrediensen ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Inte lätt att köpa presenter till killar, hoppas du hittade rätt :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. Usch det där leksaksletandet!! Tycker jag känner mig lika vilsen i de där hyllorna (speciellt är det gäller pojkar) varje gång. Trots fyra barn av olika kön och åldrar. Vad som är inne eller ute växlar år från år. Hoppas iaf att du hittar något passande till slut!

  Ha en fin tisdag!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Jag brukar höra mig för lite innan men ibland kan det bli rena paniken!

  kram

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen som en hel djungel där i leksaksaffärerna :)

  SvaraRadera
 7. Nej, beyblade världen ska man inte ge sig in i i nyktert tillstånd...hihi..näedå.
  Då ska man inte bara tala om "Hero Factory". (Den där kan man inte uppgradera med den, det där är GAMLA serien, det här är den tredje uppgraderingen, men den kan inte användas ihop med den och den...) Hjälp, liksom.

  APropå städning så har jag ett städschema som jag delar med maken här hemma. Det fungerar bra för oss. :-)

  SvaraRadera
 8. Haha, håhåjaja, det är inte lätt att hänga med i leksakernas värld, vad som är poppis och inte, längre. Innan hade man ju hyffsat koll, men nu har jag tusan ingen koll längre :P

  sv haha, ja, vissa saker var bättre förr ;)

  SvaraRadera
 9. Ha ha ja det ändras snabbt. har hyffsad koll på just den ålderskategorin ; ) stor kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Haha...noll koll på leksaker här inne med!

  Hoppas, hoppas också att du slipper undan städningen och någon annan får ta över:)

  Provade indiskt recept igår, supergott...nu blir det Ditt till helgen!!!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 11. Vi brukar säga till att släkt och gudföräldrar ska ge pengar till ungarna i present, för inte ens vi har koll längre på vad de vill ha. Fast mina barn är lite äldre, de är 12 och 13, när de var sju ville de inte ha pengar...

  SvaraRadera
 12. Även om jag har en 6åring här hemma så noll koll på killarna. Måste alltid fråga pojk-föräldrar när det är pojkar som fyller år. Eller så kör jag biocheckar. Gör jag iofs till många :) Kan väl inte blir fel.

  SvaraRadera
 13. Vilket härligt inlägg! Så sant!
  Hoppas du får till en bra present till gudsonen!
  Städning... ja, jag försöker också städa på onsdagar eller torsdagar för att det ska vara fint till helgen ;)
  A och O, är ju förstås att plocka undan/hålla efter hela tiden ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera