fredag 7 september 2012

WILL YOU MARRY ME?

Romantik så det skriker om det.


Min kompis M firade sin 40-års dag för några veckor sen och då överraskar hennes sambo med att fria till henne, gud vi bara skrek därinne i partytältet. Såååååå himla romantiskt och det blev förstås lite extra hysteriskt eftersom vi alla vet hur gärna M vill gifta sig, hon har väntat på det här lääääääänge nu. Så skönt att det äntligen blir av och kul för alla oss andra också med bröllop och fest inom en snar framtid.






 
 Ikväll blir det AW på Cafét med den blivande bruden. Det var många år sedan jag var på Cafét och den kvällen vill jag helst inte minnas.

Nej, ikväll får det bli lite mer ordning och reda!?!

KRAM



5 kommentarer:

 1. Wow vilken grejj! Coolt!
  Och bröllop är ju alltid kul!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Att få vara med om när någon annan friar måste vara kul. Hoppas det blir ordning och reda på Cafet i kväll då! Jag vill minnas (minns inget alls) att sist jag var där var en nyårsafton. Det jag minns var att den var hårresande (kul) men sedan var jag sjuk i hela två dagar efter!!! Aldrig igen och jag tror att jag hållit detlöftet ;)
  Maccaron affären mittemot ditt jobb missade jag när jag var i Stockholm i somras, synd. Har velat prova men aldirg riktigt kommit mig för eller sett just en Maccaroon affär där man säkert köper bara för att det ser så läckert ut.
  Sköt dig nu och ha en härlig helg!
  Kram Anette :-)
  PS Gillar era balettfötter ;)

  SvaraRadera
 3. Hihi, du är så kul:)))) Sitter här och flinar för mig själv, haha!!! Såååååååååååååå romantiskt, snyft!!! Guuuuuuuud så gärna jag hade velat vara med och sett frieriet!!!!

  Trevlig helg!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. UNDERBART gahhh hoppas jag får vara med om samma sak ; ) stor kram min fina bloggvän o tack IGEN för brevet och chokladen gahhhh så uppskattat : )) Kul med AW på café opera kram avis i Hjo Sofia

  SvaraRadera
 5. Helt underbart, kan tänka mig att stämningen gick i taket då!!

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera