fredag 16 november 2012

ALDRIG NÖJDNästa par ut på "Vill ha listan". Fina dyrgripar från Flippa K.


Hej!

Tänk att man aldrig bara kan vara lite nöjd och glad ett tag. Nej det här med skor är verkligen förrädiskt så fort man skaffat ett par nya så dyker det upp ett annat par som man bara måste ha för att överleva. Nåt fel i huvudet är det!

Har hittat ett par hyfsat likdana hos Nilson till en tredjedel av priset men det är aldrig kul med något  andrahandsval. Jag ska i alla fall prova dem idag.


Nu ska jag möta upp K på Mood gallerian för lite middag och skoprovning sen åker jag till Danderyd där Malin sitter barnvakt ikväll och gör henne sällskap!Ha en mysig fredag!

KRAM


9 kommentarer:

 1. Med skor "i huvudet" kan det aldrig bli fel :-) Skor har förmåga att skapa habegär... likadan är jag :-) Ha en go fredagskväll!

  SvaraRadera
 2. Helt hopplöst med just skor. Finns så galet mycket snyggt!

  Ska du förresten till Riwahl på onsdagkväll?

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hehe jag är likadan, har man köpt ngt så vill man ändå kika vidare efter något nytt =D

  Dessa var ju finfina =D

  SvaraRadera
 4. Skor ger mersmak, känner så igen det!

  Ha en jättefin helg!

  Kramar
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Du har lite kärlek att hämta hos mig.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Båda två var snygga :))
  Jag tittar in för att önska dej en mysig lördagkväll o söndag:)
  Har varit på en power walk och är allena här i huset just nu, mysigt tycker jag...alldeles tyst i huset...skönt att vara ensam en stund ibland, eler hur?
  Kram min vän!

  SvaraRadera
 7. Förstår verkligen ditt habegär, kanonsnygga, vill ha, vill ha. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Så snygga hurra tack för att du kan hjälpa mig med skotips : ) Det roliga var att jag direkt efter inlägget om skor hos mig, gick in hos fina dig och såg inlägget om skor : ) snygga dessutom som alltid hos dig : ) Jag har de stora kedjorna i Skövde Din Sko, Nilson osv. Har ett h-vete att hitta skor får panik varje gång så tips mottages tacksamt.Är inte helt van med HÖÖÖÖÖG klack (förskollärare som jag är) Hoppas ni haft en bra dag min nya mailadress är sofiabakar05@gmail.com kramar från Hjo Sofia

  SvaraRadera