torsdag 15 november 2012

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Tröstar mig med att jag i alla fall har snygga jodphurs från Scorett. De ser faktiskt ut som våra stallskor i modellen så de hamnar väl på den hyllan när jag tröttnat på dem. Fast hellre ridskor till jobbet än en ridhjälm på huvudet som de stackars Metroutdelarna hade i T-banan häromdagen. De gjorde reklam för Stockholm Horseshow och såg verkligen inte riktigt kloka ut.


Hej!

Näääääääääääää, det blev inget körkort för dottern idag så jag har tyvärr kvar mitt extraknäck som taxichaffis ett tag till. Jag tror inte ni höll tummarna riktigt hårt eller så var det verkligen så att hon gjorde en taskig vänstersväng på landsväg. Hon får väl ett försök till på sig så svårt ska det väl ändå inte vara vi andra i familjen har ju klarat det på första försöket. En av hennes klasskompisar som körde upp förra veckan fick en instruktion om att svänga vänster i en rondell och det gjorde han bokstavligen också och körde mot trafiken i rondellen, jag kan faktiskt inte sluta skratta åt det han måste verkligen ha fått totalt hjärnsläpp. Fy vad hemskt att vara så nervös, jag kommer själv knappt ihåg något av min uppkörning mer än att den var väldigt enkel så jag klarade mig.


Nu ska duscha, smörja in kroppen med Zonsalva och trycka i mig lite Ipren innan så jag somnar. Den här träningsvärken från Crossfiten är inte att leka med. Det känns som om jag varit med om en svår bilolycka där axlarna krossats sönder och nu håller på att läka ihop. Kanske lite överdrivet men det är nästan sant!


Ha en trevlig kväll!

KRAM


19 kommentarer:

 1. Näjjj vad tråkigt, men på det igen då, samt ojjjj var han så nervös, hehe. Skorna är jättesnygga och krya på träningsvärken, kram

  SvaraRadera
 2. Attans! Det hände vår dotter med. Andra gången gick bättre! Så det fixar sig!

  Snygga jodphurs!!!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Tycker jag hör jättemånga ungdomar som inte klarar första uppkörningen. Känns som de satt det i system att få ungdomarna och tänka till att det inte SKA vara lätt.
  Synd om henne men det funkar säker nästa gång.
  Snygga dojjor!
  Du får ha en fin helg, hoppas träningsvärken släpper.
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 4. Du köpte dom snygga skorna, bra val :)

  Nästa gång fixar hon de ska du se. Snart får du skjuts överallt.
  Ha en bra fredag! KRam

  SvaraRadera
 5. Snygga skor! Scorett har ofta många fina att välja mellan... jag köpte också ett par där häromdagen :-) Åh, så synd att det inte blev något körkort! Men hon tar det nästa gång, även om hon kanske tycker det är tråkigt att höra den repliken just nu! Klart att man blir besviken! Ha en go helg!

  SvaraRadera
 6. Hon fixar det nästa gång =) Jag missade på uppskrivningen men klarade uppkörningen. Men det är inte lätt idag! Nu har jag körkort men jisses vad svårt det var...kram och ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 7. Ajdå, hemsk träningsvärk du har där :(
  Bättre lycka nästa gång säger jag till dottern. Min dotter kuggade också den första ggr pga att hon inte kunde backa runt ett hörn. Fast jag fnissar lite när jag läser om den stackars rondellköraren. Han fick nog verkligen hjärnsläpp, hahaha. En dag skrattar han nog gott åt den fadäsen han med, skratt. Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 8. Trist på körkortet men nästa gång sitter det säkert där ! Tack för ett gott skratt om rondellkörningen även om det var synd om den stackars nervösa föraren , ha en härlig fredag ! Kram

  SvaraRadera
 9. Snygga stövlar! jag tror det är mer vanligt än ovanligt att de kuggar eleverna första gången, men hon lyckas nog andra eller tredje gången!!!! Du jag skrattade när jag läste om vänstersvängen, hua vad nervös han måtte varit!
  Sån träningsvärk är ju inte ens rolig nånstans! Hoppas det är bättre idag! Du vet vissa kan ju tom få feber!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket fina du och ha nu en toppenfredag
  kramar

  SvaraRadera
 11. Snygga skor!!! Synd med körkortet, det går säkert bättre nästa gång:)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 12. Rackarns att hon inte klarade det. Plötsligt händer det, även för din dotter. Men jag har förstått det som att det är jättesvårt nu. (Även om sönerna klarade både bil- och mc-kort vid första försöket.) Framöver är det dotterns tur, men hon övningskör väldigt lite just nu.

  Snygga skor! Hoppas träningsvärken är bättre idag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 13. Nej, stackaren! Det var ju för att jag inte höll tummarna, jag såg inte inlägget förrän sent på kvällen ;). Men nästa gång kommer hon fixa det galant!
  Oh, sådan träningsvärk är inte rolig, hoppas den ger med sig fort.
  Ha en toppenbra fredag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 14. Pest att bli kuggad på uppkörningen! Min dotter storgrät...men det gjorde hon även andra gången när hon klarade det :)
  Jag kuggade också första gången, det är nog mer en regel än ett undantag, vill jag tro.

  Kraaam

  SvaraRadera
 15. Det är nog rätt så vanligt att missa en uppkörning. Här gick det på första försöket men jag tror nästan det är vanligare att missa. Nästa gång håller ja ännu hårdare!

  SvaraRadera
 16. Jag missade både uppkörning o teori första gången, men nu har jag körkort, hihi!
  Det ordnar sig säkert nästa gång :)
  Ha en fin o mysig fredag!
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 17. Stackars fina dottern. Minns själv besvikelsen. Bara att ta nya tag. Hälsa henne att hon är i gott sällskap. Jag klarade mig först andra gången. Mina bröder körde upp minst tre gånger var ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 18. Trist med uppkörningen, men jag tror det är väldigt vanligt att man missar någon uppkörning, hon kommer igen...
  snart har sitt eget kort:)

  SvaraRadera
 19. Vad trist, men nästa gång klarar hon det :D

  SvaraRadera