söndag 16 december 2012

BARA EN VECKA KVARSmå  dekorations granar i vårt hus och mer än så blir det nog inte heller då jag nästan helt bestämt mig nu för att skippa den stora granen.Hej!

Nu är det faktiskt bara en vecka kvar till julafton, tiden går verkligen i raketfart just den här månaden. Klapparna är i alla fall inslagna och det gapar tomt i förrådet under trappen så det blev något gjort idag också.
 


De små granarna pryder vedhyllan. Vi försöker elda så mycket som möjligt för att minska elkostnaden och i fredags såg jag en tävling i tidningen Metro där man kunde vinna en årsförbrukning av el om man skickade in den mest julpimpade balkongen eller huset. Vi har en helt galet belyst balkong varje jul i vår stad så jag bad dottern fota den idag på väg hem från dansen men i år fanns den såklart inte kvar längre, balkongen fanns förstås kvar men förmodligen inte de som bodde där eller så har de tröttnat på julen. Så typiskt!


Här har vi precis tittat klart på filmen "Odjuret". Jag har läst boken men kom ändå inte ihåg slutet så det blev både spännande och sorgligt ibland är det bra med ett guldfisk minne.


Hoppas ni haft en fin söndagskväll!

KRAM10 kommentarer:

 1. Ja vi såg också den filmen och hualigen jag har lite svårt att släppa sådana filmer efteråt kan sitta i en stund, för fy så sorglig, och det som sker på slutet, ser det framför mig nu ikväll efteråt, men bra var den allt.

  Ja tänk snart julafton =D
  kramar

  SvaraRadera
 2. Vi kollade oxå på filmen, tyckte väl sådär... Själva historien var tragisk men, nja filmen kunde vart bättre.
  Gillade bättre Arne Dahl.
  Ha en bra första dag på nya veckan.
  Kram C

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du varit som rensat under trappan! Han med balkongen är kompis med min äldsta son. Jag har för mig att han flyttat, eller så blev elräkningen lite väl brutal. Jag återkommer med korrekta uppgifter ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg vedhylla, är den från Ikea? Isf är det ju en underbar idé!
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Såg också Odjuret! Fruktansvärd men bra dramatisering!

  Nämen, så snopet att balkongen var försvunnen, ja eller pyntet alltså. Kunde ju suttit gött med en årsförbrukning el annars ;)
  Mys och må väl, snart får vi njuta av julen :) Kram från Milla som tack vare dig nu doftar underbart av mandarin och mint ;)

  SvaraRadera
 6. Så snyggt och mysigt du har där vid veden :D
  Ta hand om dig och stressa inte inför julen det blir jul ändå :)
  Därför är det skönt att läsa att du kollat på film!

  Önskar dig en fin vecka vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 7. Fina sma granar dar. Ni kanske kan lagga paketen runtom dem och i vedforradet nu nar ni inte ska ha stor gran? Gjorde sa en gang nar jag hade liten gran i liten lagenhet och stallde den pa en hogtalare. Vi lade alla paketen runt hogtalaren.
  Skulle nastan kunna skicka dig en bild harifran pa "varsta husen" nar det galler elektriska juldekorationer. Vi har akt runt lite och tittat och det finns helt hysteriska manniskor som dekorerar varre an NK huset! Hela kaken ar inbakad i blinkande ljus. Vissa ar battre an andra. Fast det masta kosta skjortan och lite till att halla det igang.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Jätte jätte Fint. Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Jättemysigt! Vi ska ha gran men har trappat ned på juldekorationerna sen barnen blivit stora.
  Jag såg också "Odjuret". Så hemskt slut! Men en bra film.
  <3

  SvaraRadera
 10. Så snyggt ni har fixat det med veden! Smart och snygg förvaring!

  SvaraRadera