lördag 22 december 2012

ESNY


Interiörbild

Fin utsikt över Stockholm från en lägenhet på Södermalm som är till salu hos ESNY


 
God kväll!


Värst vad rörigt det blev idag då, massor att göra på jobbet men så är det oftast sista arbetsdagen innan jul plus att jag klämde in ett crossfit pass på lunchen och sen skulle jag avsluta min julshopping. Det gick sådär med shoppingen eftersom jag gick från jobbet halv åtta och de flesta affärer stänger åtta så det får bli en snabb sväng ut i morgon igen, det blir aldrig nån skillnad samma visa varje år. Lite inställda tåg på det och jag var hemma ca 22:30. Hoppas det går bra för er med allt julstök och det är perfekt med julafton en måndag då man två lediga dagar att förbereda sig på det skulle verkligen ha underlättat för mig om jag hade haft julen hemma.

Surfade runt och kikade på lite lägenheter idag, jag är bra sugen att flytta tillbaka in till stan igen. En stor bidragande orsak är nog vintern och så skulle jag förstås spara massor med pendlingstid om jag inte bodde sex mil från jobbet. Ja ja, titta får man alltid göra och en eventuell flytt skulle ändå inte bli av förrän om ett par år och knappast till en lägenhet från ESNY utan snarare till något de rear ut på Blocket.

Nu ska jag hoppa i säng och hålla tummarna att varken dottern eller maken ringer efter skjuts, de är båda ute på roligheter ikväll.


God natt!
14 kommentarer:

 1. Taget! Den utsikten...då skulle jag inte gå hemifrån på ett tag ;)

  Trodde först jag läste om min dag häromdagen. Timmarna bara flög. Kom hem sent. Hinner ingenting. Vi är inte klara, men what the heck. Det ordnar sig. Hyfsad julstämning i stugan ;)

  God Jul till dig och din familj!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Oj oj, vilken utsikt, helt underbart!

  Nog lät det som att du haft en dag då det varit fullt upp, bra gjort att se till att träna ändå, det brukar ge en lite extra energi.
  Hoppas att du får till det sista som saknades idag och att du hinner med att njuta lite också :-)!
  Ha en bra lördag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Haha, hann tänka "nu jäklar ska hon köpa lägenhet av Fredrik Eklund...". En realägenhet på blocket hade passat min plånbok bättre också;-).

  Hoppas du sovit gott och inte får alltför stressig helg.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Här är julklappsinköpen färdiga! Phu känns gött! Själv jobbar jag dygn idag t i morron 13-13 så ja, jag vet vad jag ska göra. Efter jobbet i morron blir det "Lilla Julafton" hos Darlingens äldste bror m familjer.
  Jag som hade hoppats på en luuugn söndagkväll i soffan, sippandes på en stänkare och spela bingolotto =) Enda gången vi spelar BL är just på uppesittarkvällen.
  Ha det bäst
  kram C

  SvaraRadera
 5. Vi är också pigga på att flytta in till stora staden igen. Får se hur det blir...

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 6. Ohh så fin utsikt den lgh hade, samt förstår att det vore skönt att slippa pendla emellanåt också och bo nära city så,

  Ja skönt att ha två dagar på sig nu att göra det som krävs för vi har firandet här,

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Ja, det är väldigt skönt med julafton på en måndag! Känns som att jag verkligen behöver de här två dagarna att göra det sista. :) Hoppas det går bra för dig med. Kram

  SvaraRadera
 8. Men vilken utsikt!!
  Här är det klart med julbestyr....men så är jag ju hemmafru också, fniss...
  Har börjat bli lite dassig i magen...hoppas det går över...peppar peppar...
  Ha en mysig kväll
  kram

  SvaraRadera
 9. Där skulle jag mycket väl kunna mig att bo den dagen jag flyttar till lägenhet ;)

  SvaraRadera
 10. Den utsikten hade jag inte tackat nej till. Förstår att det är jobbigt att pendla med de avstånden. Hoppas du hann med julklappsinköp o annat utan att julstressen infann sig. Önskar dig en härlig lördagskväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Hoppas du fick sova hela natten lång...och att du idag tar det lilla lugna:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 12. Gahhh vilken läcker utsikt.Jag skulle kunna flytta tillbaka till Stockholm anytime ; ) Tur att jag trivs nästan överallt ; ) med tanke på att jag lever ihop med en officer : )) 2013 då smäller det då ska vi ses så är det bara en fika på Saturnus kanske ; ) kramar i massor Sofia

  SvaraRadera