onsdag 27 februari 2013

FUKTSPÄRRLika naturligt som föräldrar sätter en fuktspärr på barnet så sätter väl plattsättaren en fuktspärr i badrummet. Hej!


Ja man skulle ju vilja tro det men vi har faktiskt ingen fuktspärr i vårt badrum och det blev vi varse om igår under besiktningen. Väldigt trist och en riktig skandal kan man tycka men samtidigt ett steg i rätt riktning för att sätta dit våran fusk-plattsättare. Han är nog en potentiell kandidat till programmet "Fuskbyggarna" om han inte tar sitt förnuft till fånga och reder upp det här skitjobbet han gjort.

Vädret är i alla fall toppen och jag är tillbaka på jobbet i hyfsat skick.Ha en fin eftermiddag, själv ska jag ha det riktigt trevligt och äta middag ute med sonen och maken!


KRAM

10 kommentarer:

 1. Oh så irriterade hoppas det reder upp dig . Kram

  SvaraRadera
 2. Ingen rolig historia det där, hoppas det ordnar upp sig så du får ett nytt fräscht badrum. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Härligt med middag med make och son...du får fokusera på det trevliga ,hihi...
  Här håller mannen på att göra vegetarisk lasagne...dottern är nämligen vegetarian!! Så nu är jag hungrig!!!Och klockan är mycket, njae ganska iaf, hihi..
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Nä fy och usch! Hoppas att det löser sig med badrummet..
  Vilken vacker bild på din mormor... och när djuren får lämna oss är inte roligt men är dom sjuka så får dom ju det såklart bättre...
  Ha en trevlig kväll med son och make
  Kram

  SvaraRadera
 5. Gahhhh vad trist Morr sätt dit honom : / kramar i massor Sofia

  SvaraRadera
 6. Nej vad tråkigt, =(

  Du förresten, saknar dig hos mig??

  SvaraRadera
 7. Man blir så trött på dessa snickare som fuskar sig fram. Just precis nu har jag en kille från byggfirman ute och kollar på två olika grejer som inte är bra. Telefonlinjen är kaputt typ av någonstanns i väggen och det har elektrikerna gjort genom att de klämde linjen under bygget och nu är den död. Plus någon konstig missfärgning i taket över uteplatsen. Men allt ska åtgärdas men det är ju så trist att hålla på och klaga jämt.
  Lycka till med att hänga ut honom!
  Kram Anette

  SvaraRadera