tisdag 26 februari 2013

BEAUTIFUL OLD LADIES

Fina mormor med ett av sina elva barnbarnsbarn. Hon har till och med ett barnbarnsbarnsbarn på gång som är beräknat till sommaren. Hade tänkt visa er en härlig bild från Tunisien för ca 10 år sedan då mormor åkte vattenrutschbana men jag hittade det inte just nu. Hon är ju bara för härlig.Hej!


Tänker mycket på mormor nu när hon är lite krasslig och med sina 88 år på nacken så är det väl inte så konstigt om kroppen börjar bråka med en men det är ändå jobbigt. Dessutom har hennes äldre bror som blev 99 år precis gått bort så hon var inte med här nere i helgen och firade Victor.


En annan "old lady" är våran lilla Penny som helt ovetande om veterinärens dom ligger och sover i fåtöljen. Max en månad kvar att leva är det sagt så nu är frågan om man om man ska skona henne och ge henne ett avslut innan hon själv somnar in man är ju så rädd att det ska bli plågsamt för henne och att man kanske inte är hemma när det händer. Tuffa beslut att ta och man vill ju bara att hon inte ska få lida mer än nödvändigt.

Nu måste jag röja i badrummet det är dags för besiktning igen, våran tvist med plattsättaren är verkligen en "never ending story" känns det som.Vi ses senare!

KRAM
10 kommentarer:

 1. Härligt med gamla kruttanter! De har ofta sån livsglädje också.

  Men har det inte löst sig för er ännu! Sååååå segt.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Härlig bild på din mormor. Mysigt när man får ha dom i livet länge och de är pigga och krya.


  Jobbigt däremot med tissen :( Alltid en svår balansgång det där. Hoppas att hon somnar in så smärtfritt som möjligt när det väl är dags ♥ Kram milla

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild på mormor.

  När det gäller er katt så får du vara observant. Märker man att de inte mår bra så får man ta sitt ansvar. Men inte är det en lätt situation...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild på din mormor : ) Förstår att det känns jobbigt att hon inte är pigg och katten : ( inte bra! Stor kram till dig min fina bloggvän kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Bilden är verkligen jättefin! Härligt med en sådan mormor :).
  Jobbigt med katt och badrum hoppas att allt går bra. Stor kram till dig! /Jennifer

  SvaraRadera
 6. Tänk vad det är härligt med äldre damer som inte drar sig för något. Att åka vattenrutchbana vid 78 års ålder ja menar jag gör ju inte det längre och jag är inte ens inärheten av 78.
  Annat är det med sjuka djur. Alltid knepigt att veta hur man ska göra. Känn efter med magen, brukar tala sanning.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Älskar mormödrar och farmödrar av detta slaget. Sån vill jag också bli!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Härligt med äldr damer som är pigga =)
  Svårt det där med kissen, man vill ju inte att hon ska lida men samtidigt vill man ju få mysa och ha henne tiden ut <3
  Kram så länge....

  SvaraRadera
 9. Vilken söt mormor du har !!
  Ha en fin dag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera