fredag 15 februari 2013

GLITTER OCH GLAMOUR




Här är den glittriga jackan/toppen som jag köpte. Jag kanske inte ger den all rättfärdighet i kombination med mina Nike träningsbyxor men den är verkligen jättesnygg. 



Hej!


Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet och i morse packade jag lilla partyväskan för ikväll bär det ut på sjön. Inte min favorit sysselsättning egentligen att åka båt men jag offrar mig lite då och då när jag har ett gäng kompisar som verkligen gillar det och vi har jätte kul tillsammans. Får se om paljetterna åker på ikväll egentligen vet jag inte hur det här ska gå  för att köra första träningspasset på två veckor dagen innan kryssningen var nog inte så genomtänkt. Med PT dessutom så jag har sååååå ont i kroppen i dag. 






Nya sminket får också följa med för att pigga upp det bleka nyllet.



Ha en mysig fredag!

KRAM




10 kommentarer:

  1. Snygg topp! Klart den ska på ikväll. Ha det så kul! Eller inte för kul bara...

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Ha det så himla trevligt ute på baljan. Är heller ingen fantast utav stora båtar där man ska spendera minst 24 timmar utan att kunna gå av. Det är just det! På krogen kan man alltid gå hem är man på en båt måste man stanna. Skulle tillexempel aldrig åka på kryssning bland öar via stort fartyg, segelbåt ja men det är lite annorlunda.
    Hoppas det blir en fin tripp och att du inte får för mycket träningsverk. Fast det kanske finns någon bra massör på båten som du kan gå till?
    Kram ANette

    SvaraRadera
  3. Snygg!!! Skoj att få iväg på roligheter med vänner, ha det riktigt roligt! Och hoppas det känns bra i kroppen trots träningen, härligt att du kunnat komma igång igen :).

    Kram Jennifer

    SvaraRadera
  4. Klart glittertoppen skall på ikväll, är det party så är det. Ha nu en riktig toppenkväll. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Åh, tränat med PT. Hade jag råd skulle jag ha det varje gång jag träna, nån som peppar och talar om vad som ska göras. Men det är ju inte helt gratis så nån gång ibland kanske man kan lyxa till det.

    Ha en toppen fredag!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  6. Låter som du har en riktigt härlig kväll framför dig :) Ha det så gott, kram Milla. Gillar jackan =D

    SvaraRadera
  7. Wowseliwow!
    Jag ska ha en PT för första gången snart, lite spänd inför det...

    kraaam

    SvaraRadera
  8. Är det festligt så är det...då är det klart man ska ha en glitter top...jätte snygg....hoppas ni får det kul på "böljan den blå"
    Känner mej nöjd med träning idag (har varit så lat ett tag, men nu jäklar...)först körde jag ett Yoga pass...och nu har jag gått en power walk...så nu blir det ett glas vin ikväll, haha...
    Kramis bia

    SvaraRadera
  9. Ohh du och den är jättefina =D

    SvaraRadera
  10. Tjusig topp! :)
    Huh, det låter kallt att vara ute på sjön i det här vädret, men hoppas du får en bra kväll! :)

    SvaraRadera