torsdag 7 mars 2013

COOKIES
Min fina kakburk från Leilas som för övrigt är en helt livsfarlig webbutik där man vill ha i princip allt. 
Go' eftermiddag!


Nu skulle jag egentligen ha varit på väg till gynekologen men det blev avbokat på grund av sjukdom och ingen är gladare än jag. Besöket kvarstår dock och jag har en ny tid om ett par veckor. Det jobbiga är att gynekologen är en HANE, min Ingrid har slutat och nu ska jag till en ny manlig variant. Jag tycker det är lite skumt med manliga gynekologer, varför vill de jobba med detta egentligen känns som om de måste ha någon skruv lös eller nåt. Ja jag får återkomma med rapport om detta lite längre fram.

Nu pratar vi kakor istället och i min kakburk skymtar goda Finska pinnar. De bakade jag till Victors kalas men jag tror inte någon gäst åt av dem fast det är väl inte så konstigt när det fanns sjuhundrafyrtioelva mumsiga cupcakes att välja bland. Jag kan inte minnas att jag har bakat kakor förut (förutom pepparkakor)  men nu får det nog bli en stående tradition att alltid ha något gott i burken för det var både kul och enkelt att baka. Recept på goda Finska pinnar finns här hos Sofia bakar.
Ha en mysig kväll, så ses vi lite senare!


KRAM11 kommentarer:

 1. Håller med det var verkligen en snygg burk, men så sugen jag blev på Finska pinnar NU! Ha en bra kväll Karin

  SvaraRadera
 2. Jag gick till en manlig gynekolog en gång men gör aldrig om det. Kände mig djupt okomfortabel så nej!. När min slutade köpte en kvinna mottagningen vilket jag är tacksam för!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för titten!!
  Vad läcker burk du hittat;)
  Jag bakar aldrig, varken kan eller vill...jo ett matbröd bakar jag ibland...men nu var det flera år sen, haha...
  Det där med att gå till gynekologen...är väl inte det roligaste precis...helst inte till en manlig....nu tänker jag på serien Gynekologen i Askim hahaha...såg du den....herregud vilken serie haha...
  Ha en fin kväll vännen!

  SvaraRadera
 4. hehe ja, jag tycker också att det känns lite udda med manlig gynekolog. Men så har jag lyckats tajma in att få två varianter på det och båda dem har varit toppen bra och de i sin tur är nog medvetna om hur jobbigt de känns för oss, så de agerar nog än mer proffsigt än vad de kvinnlig gör just för att det blir obehag.

  Så jag har inga (jo såklart bättre med kvinnlig), problem direkt längre

  kram, fin burk

  SvaraRadera
 5. Men åhh vilken fin kakburk, svårt och låta bli och ta en kaka :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åhhh det var farligt att besöka den sidan. Massor av - Vill haaa!
  Jag har börjat gå till ett gynekologställe som BARA har kvinnliga läkare med motiveringen - Vi är kvinnor o kan kvinnor bäst!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 7. Jättefin burk. Kakor ja, det bakar man sällan nu för tiden trots att det är så lätt.

  Sv. Kul att du fixat biljett nu. Japp, jag kommer att delta dag, kväll, natt och morgon (och kanske lunch, vem vet:-) Då är vi ett litet gäng från Enköping.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Hahaha, det är ju minst lika knepigt att en kvinna vill bli gynekolog,hahaha men tur att det är så trots allt :))
  Näe, det är ju inte ett besök som man längtar till direkt,precis som tandläkaren.
  Ha en fortsatt fin kväll, kram Milla

  SvaraRadera
 9. Klart att en sådan fin kakburk ska vara fylld med goda kakor!
  Gyn, urk! eller som min bän kallar det "grävservice"

  Kram

  SvaraRadera
 10. Underbar kakburk. Kul att du gillade receptet : ) fina du : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 11. Vilken tur att det är så långt bort från Leilas webbshop, ja inte på webben alltså utan att frakten skulle bli så hurlöst dyr ;-) Fina grejer finns det där gott om!!
  Märkligt med manliga gynekologer kan jag också tycka men så är det ju oftast med förlopssningsläkarna också, de är män medans barnmorskorna är kvinnor. Vilar väll på gamla traditioner tyvärr. Men man kan ju tycka att det är ett märkligt intresseområde de har?!?
  Du har rätt i att min lampa nästan kunde eller borde få en egen blogg, ska fundera på det. Men förhoppningsvis slutar sagan här så det skulle inte bli så roligt att skriva om den ;-)
  Ha det gott ihop med de finska pinnarna.
  Kram Anette

  SvaraRadera