söndag 24 mars 2013

DEVA BETYDER GUDOMLIG

Clas äter frukost i solen.Hello!Vilket vacker väder vi har idag så nu måste jag nog fixa till lite på altanen så vi kan sitta ute och fika, kanske till och med äta lunch i solskenet.


Gårdagens shopping blev inget orange men att par till jeans, tredje paret på ett par veckor tror jag man har sina perioder med allt. Lite lagom slitna också, mamma kanske inte blir så arg. Jag kommer ihåg när jag var i tonåren och det var poppis med trasiga jeans gärna med stora revor under rumpan så halva skinkorna syntes det gillade inte mamsen men det fattar man ju nu.Malin och Deva.

Igår fick vi finbesök också av den här lila sötnosen som heter Deva. Det är Victors flickvän Emmas lillasyster. En riktig liten sladdis alltså. Det var så gulligt när de kom och hälsade på för de såg ut som en riktig liten familj. Ja man var ju i den åldern själv när man skaffade familj.Nu ska jag UT slita fram något att sitta på och ta en latte i solskenet, men blir verkligen helt betuttad i solen den här årstiden och vill vara ute hela tiden.Ha en underbar dag så ses vi senare!

KRAM4 kommentarer:

 1. Då är det inte för sent för en liten sladdis till våra tre med andra ord ;) å vad sugen jag är :)
  Ha en fin dag i solen. Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också jeans helst ljusa och slitna;))
  Ha en fin dag i solskenet;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Sicken söt liten sladd =D Ja, lite mer värme så kan man nog sitta ute här med men än får vi dricka latten inomhus. Ha en fin avslutning av helgen, kram Milla

  SvaraRadera
 4. ooo jag fick en flashback på trasiga jeans där man visade rumpan. Hua! Tur det är längesen :)
  Kram

  SvaraRadera