lördag 23 mars 2013

ORANGE

Vogue Daily —

Att fota människor på gatan i NY måste vara riktigt kul. Där finns det många färgstarka personligeter att fånga i linsen. Vill ni se fler bilder kolla in bloggen Humans of New York.God morgon!

Orange är riktigt snyggt, jag har till och med spanat in er orange matta att ha under köksbordet. Inte riktigt min grej med en massa färg men det kanske är dags att bryta mönstret någon gång och min man gillar det så för att vara lite snäll mot honom så.....kanske.

Nu är det frukost time här och så fort Malin öppnar sina blå ska vi bege oss in till stan för lite shopping, kanske något i orange färg.Ha en fin lördag!

KRAM


8 kommentarer:

 1. Orange är inte heller min "färg" egentligen, men det beror på i vilken nyans...det finns ju en lite mörkare, lite bränd nyans...den gillar jag;)
  Ha en fin shopping dag då;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad som hände med min kommentar men andemeningen var att orange är riktigt fint. Man behöver ibland se med andra ögon!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja gå i ett annat land eller annan stad för den delen och fota mode eller ngt annat, det vore riktigt coolt. Ja orange kan vara riktigt fint =D

  kram

  SvaraRadera
 4. Orange är en glad färg och själv slog jag på stort idag, skratt, med pastellig ljus, ljus rosa på gardinerna i köket. Vågat för en sån som jag som annars bara har svart, vitt, grått och beige i inredningen :)Ha en fin lördag, kram Milla

  SvaraRadera
 5. Det där med färg är något jag också funderar på, jag är väldigt svart.....:-)

  Ha en fin lördagskväll

  SvaraRadera
 6. Orange är en av mina favvisfärger! Jag blir glad av färg.

  Urläcker bild ;)

  KRAM och ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Vilken cool bild!! Kul att fotografera i andra länder för det blir lite annorlunda :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Orange kan jag också gilla i lagom mängd. Annars är rött min färg och sen blir det ingen mer färg. Är inte så färgglad av mig! :)

  Lycka till med shoppingen!
  Kram Kia

  SvaraRadera