tisdag 5 mars 2013

MANDELKUBB



Jag gillar inte klet och kladd så torra Mandelkubbar är en favorit. Nackdelen är väl att det smular en massa  så jag får nog plocka fram damsugaren sen. 



Hello!


Idag är jag ledig så det har varit en skön seg morgon framför teven. Malin och jag ska straxt åka till Eskilstuna och besöka högskolan där som har öpet hus idag. Det är där utbildningen finns som hon fastnat för och även om Eskilstuna inte lockar en 18-åring så kommer hon nog att söka dit i alla fall, kommer hon in kan hon ju alltid tacka nej om hon ångrar sig. Igår var hon så skoltrött så hon skrev ett sms till mig med stora bokstäver: JAG SKA TA ETT SABBATSÅR!! Så vi får väl se vad som händer i höst.


Nej nu måste vi fixa i ordning oss och dra!


Ha en mysig dag!

KRAM





13 kommentarer:

 1. Skönt att vara ledig och ohh så gott med mandelkubb, Haha jag gillar kletiga kakor, fniss

  SvaraRadera
 2. Ja de va länge sen man bakade, luktar ju lite speciellt om dom.
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 3. En kladdig kladdkaka är inte dumt ;-)
  Så spännande med öppet hus! Hoppas att det gick bra!
  Ha en finfin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kubb! Ingen favvo för mig dock. Choklad och småkakor är min melodi! Jaha du pudding hur var det i Eskilstuna? kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Mandelkubb är ju för gott :)
  Vad är det för utbildning i Eskilstuna? Här kikar dottern både i Lunds och Uppsalas och Linköpings programutbud. En salig röra, hihi. Vem vet kanske gör de ett helt annat val när det väl är dags :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. härligt med ledigt:) å mums med mandelkubb det var längesen jag åt några får nog köpa det nån dag :)

  SvaraRadera
 7. Min mammas absoluta favoritkaka men jag tackar nej. Inte lätt att veta vad man ska välja men nej kan man alltid tacka.Yngsta fröken funderar fortfarande och hon är 21 år...

  Kram

  SvaraRadera
 8. Det låter som en bra dag :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så skönt med en lugn och skön morgon. Jag gillar också mandelkubb, fast jag håller med om att det är jobbigt med alla smulor.
  Hoppas att ni fick det bra i Eskiltuna! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 10. Mandelkubbar är gott men det är "dammigt" att äta och man får inte skratta med dem i munnen för då är risken stor att man trillar av pinn!
  Högskola är stort! Men som du säger man kan ju alltid ångra sig sedan eller faktiskt ta ett sabbatsår. Själv tog jag många sådanna.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Då har ni oxå student i år? Inte helt lätta beslut med studier, högskolor eller sabbatsår. Just nu lutar sonen åt ett sabbatsår, men som vanligt svänger det snabbt. Här blir det en LCHF biskvi till kaffet, men mandelkubb är inte dumt det heller. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 12. Mandelkubb är så gott...mums!
  Min dotter är nog också lite less...det går lite trögt iaf tycker jag! Hon går andra året på Gymnasiet, Samhällsvetenskaplig linje.
  Hoppas du får en bra kväll!
  Hej då vännen!!

  SvaraRadera
 13. Mandelkubb det är grejer det, inte lätt att vara 18 och bestämma sig för vad man vill med framtiden , yngsta fröken här är 22 och har inte en susning om vad hon ska hitta på när hon blir " stor " . Ha en härlig torsdag.

  SvaraRadera