onsdag 10 april 2013

BENGALERNA




Spicy och Csoki. Obs! det kan vara samma katt på bilderna, tog massor av bilder men boysen ser ju precis likadana ut.




Hej!


Hälsade på hos K igår efter jobbet och lekte med hennes nytillskott i familjen. Två helt underbara Bengalkillar som man inte riktigt kunde se skillnaden på. Vi åt och kollade på "En stark resa" från i måndags med Morgan och Ola-Conny. Accuse me!!! ha ha ha (ni som såg avsnittet fattar vad jag menar) sen var det dags att sova, hos K är man inte vaken längre än nödvändigt. Jag är inte så lättväckt så jag sov bra trots att de där två virvelvindarna säkert härjade runt en del men vid ett-tiden på natten vaknade jag utan täcke. En av katterna gnagde på mitt knä och den andra på min hälsena, rovdjuren var väl hungriga. Täcket åkte på igen och sen fick jag sova lugnt resten av natten.


Eftersom jag sov kvar här i stan så hann jag träna innan jobbet, riktigt lyxigt. De dagar vi inte har stallet eller Malin jobbar borde jag kunna kom iväg hemifrån vid 07:00 då skulle jag hinna med träningen på morgonen, det får bli en plan för framtiden. Laila träningen går för övrigt bra, uppvärmningen på löpbandet är värst för mig som inte är någon van joggare men träning ger väl färdighet har jag hört.




Nu är det lunchtajm!


KRAM





14 kommentarer:

  1. Härligt att vakna upp av att någon gnager på en hihi...
    Skönt att få träna på morgonen...
    Ha en skön em
    Kram. Sandra

    SvaraRadera
  2. Skönt med morgonträning och så söta tillskott i familjen din vän skaffat =D

    SvaraRadera
  3. Näee sådant är inte så nyttigt, så det får man inte äta så ofta =D

    SvaraRadera
  4. yes med träning du är en rdig töd du Ullis : ) och fin också : ) kram din bloggvän Sofia som försov mig imorse inte bra!

    SvaraRadera
  5. Hahaha, vilda katter det där!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  6. Hej, vill gärna höra mer om den boken när du kört ett tag. Är väl ingen direkt fan av just Laila men den kanske är bra?
    Fjärilen jag har är en bild som jag förminskat så att den passar i strlk till inläggen. Jag lägger in den i slutet av varje inlägg. Har inte hittat ngn funktion för att få med den per automatik men det kanske finns.

    Ha en fin kväll! Och heja dig - du är så grymt duktig. Inspirerande!

    SvaraRadera
  7. Vilka vackra katter eller vacker katt om det nu är samma ;-)

    SvaraRadera
  8. Sicka gosingar! Hihihi, men att vakna med två vildbattingar kring bena låter mindre kul. Hoppas att träningen snart blivit angenäm ruti, kram Milla.

    SvaraRadera
  9. Oj vad du är flitig på att träna....jag har faktiskt inte kommit igång ännu...men jag tror det är det tråkiga vädret som gör att jag inte vill springa ännu...men vi har ju löparband förstås....det finns inga ursäkter egentligen,fniss....
    Härliga katter....vi har fyra (som jag kanske har nämnt förut) siameserna är väldigt sociala...nästan för sociala, hihi...öppnar dörrar , "talar" med en osv.
    Nu är jag så trött....så jag säger god natt!!!

    SvaraRadera
  10. Nämen vilka sötisar, hihi :)) Man riktigt ser hur busiga de är :)) Och heja dig som tränar, jag har tappat lite fart nu, måste sätta fart igen!!

    Kraaaaam aka

    SvaraRadera
  11. Hahahahaha accuse me! Så himla bra :-) Ha en riktigt go kväll!

    SvaraRadera
  12. Åh, bengaler, de är så vackra men de ser ut att vara fulla med bus, he he.

    Jag har inte kommit igång med min träning igen efter influensan. Känns så trögt att komma igång, suck, jag som hade sånt flyt innan. Bra att jag har hund så jag kommer ut på powerwalking i alla fall...

    Må så gott!

    SvaraRadera
  13. Tack för din kommentar hos mig.
    Vilka jättefina katter. Kanske inte så roligt att ha dem gnaga på en men ändå.
    Vad bra att du tränar, jag försöker komma igång och träna men det är trögt.
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  14. Ååå så fina katter...eller katt ;)
    Japp...övning ger färdighet. Så öva på! :)
    Kram!

    SvaraRadera