måndag 22 april 2013

GRÅTT UTE


Kungsträdgården idag. Körsbärsträden har inte börjat blomma än och uteserveringarna är fortfarande tomma.....men snart så kommer det att myllra av folk och all träkronorna kommer att vara vackert rosa.
Hej!

Jag var ute på vårskojakt idag på lunchen men det gick inget vidare, jag kom tillbaka till kontoret med en top och en keps istället. Måste fråga dottern om råd så vårskojakten får fortsätta i morgon.

Nu har jag precis kommit hem från jobb och träning, uppvärmningen på löpbandet gick för första gången bra så det finns kanske hopp ändå. Bra musik i hörlurarna och någon som springer på löpbandet framför verkar vara lösningen. Vi får se hur det går i morgon bitti. Ha en fin kväll så ses vi i morgon!


15 kommentarer:

 1. Kul att det gick bra på löpbandet! Efter att ha sprungit mer och mer kommer du tycka att det går lätt som en plätt :).

  Lycka till med vårskojakten! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Hmmm, top och keps istället. Det verkar jobbigt att går runt med på fötterna;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Härligt att jobba i city och ha möjiighet att shoppa på lunchen :)

  SvaraRadera
 4. Nya skor väntar på uppmärksamhet här med!

  kram

  SvaraRadera
 5. Jag behöver också nya skor. Vi ska åka och shoppa i helgen hela familjen. Jag brukar åka med de 2 äldsta tjejerna höst o vår och då får de 1000 kr var som de ska hushålla med, tänka ut hur de räcker och så. Nyttigt!

  Ha en toppen dag!
  kram Kia

  SvaraRadera
 6. skulle oxå behöva ge mig ut på vårsko jakt, men så kallt och blåsigt som vi haft igår och idag känns det inge kul. Kram

  SvaraRadera
 7. Åhhh va jag längtar till man kan sitta ute på uteserveringarna.

  SvaraRadera
 8. Efter att strumporna åkt på i morse igen kändes vårskoshopping inte så kul idag, men snart.....Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. hej pinglan ja snart kan man sitta ute : ) Här blåser det full storm typ!! Inte bra, hur gick skojakten? Du kan ju det här med dojjor : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Jag letade vårskor när jag var i sthlm igår. Helt utan succe. Mest för att jag inte vet vad jag vill ha och för att det var kallt och regnigt. Då blir man ju hiskeligt osugen på att köpa vårskor. Blir Barcelona om någon dag bara. Hoppas på dels mer sol och dels snygga skor :)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Med solen fylls det på i Kungsträdgården, snart så :-)

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 12. Jag har bara sett dessa körsbärsträd i blom på bild. Jag skulle så jättegärna vilja se dom på riktigt. Sååå otroligt vackra!
  Kram!

  SvaraRadera
 13. För nån vecka sen när solen sken var uteserveringarna smockfulla. Men nu har det ju blivit så kallt igen.
  Kram.

  SvaraRadera
 14. Ja nu är det grått igen och svinkallt här hos oss...vill ha värme!!

  De fina rosa träden i Kungsträdgården hade vi turen att få uppleva ett år när vi var i Sthlm och jag fick dem på bild...magiskt vackra är de, de där träden när de blommar som mest:)

  Ha det gott i våren vännen
  Kram Lollo♥

  SvaraRadera
 15. Det är så vackert när dom blommar i Kungsan :)
  Snart kanske!

  SvaraRadera