onsdag 24 april 2013

VÅRSKORIgår blev det äntligen ett avslut på skoletandet. Jag har svårt att bara ta första bästa paret, vill gärna utröna alla optioner som finns så det blir en hel del springande i affärer för att som oftast hamna där man var från första början i alla fall.Hej!

Idag är det träningsfritt fast enligt Laila ska man ta promenader de dagar man inte tröttar ut sig på gymmet men där fuskar jag. Att traska runt halva stan och leta skor kanske får en liten pluspoäng i alla fall men annars är jag dålig på att ge mig ut och gå. 


Det blev till slut ett par väldigt traditionella loafers så inget märkvärdigt alls. Idag premiär utan strumpor så nu är det vår.


Fint färgglatt armband har jag också fått på posten och för en god sak dessutom "fuck cancer". Går att beställa här.Nu ska jag hem och övervaka slutfixet i Victors rum. Sista målningen gjordes igår så idag ska listerna på plats och en garderob monteras sen är min lila plutt välkommen hem igen. Han kommer med flyttlasset i helgen så nu får man förbereda sig för att handla lite mer mat och tvätta lite mer kläder.Vi ses!10 kommentarer:

 1. En rejäl shoppingrunda brukar kunna bränna lite kalorier så det är ju aldrig fel ;) Snygga pjuck!

  SvaraRadera
 2. Ja en shopping runda måste ju räknas som träning! :-)
  Jag kollar också i en massa affärer innan jag bestämmer mig men varför är det så att man alltid hamnar på ruta ett igen... Snygga skor
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Dom är fina de armbanden, samt snygga skor

  SvaraRadera
 4. Loafers alltid snyggt och väldigt skönt. ha en härlig torsdag.

  SvaraRadera
 5. Klassiska skor står sig i längden. Dessutom valde du en skön modell.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt när man hittar "sina" skor:) Själv handlar jag men ångrar mig ofta och lämnar tillbaka dem och så får jag börja om igen...

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Snygga skor! Jag har mitt skoletande kvar och jag hatar det verkligen, för jag har sådana breda fötter så jag har så svårt att hitta några skor som sitter bra.

  Må så gott! kram Jennifer

  SvaraRadera
 8. Ja, shopping är bra träning :)
  Rolig dessutom. Kram.

  SvaraRadera
 9. Älskar det armbandet! Funderar själv på att beställa det :)

  SvaraRadera