torsdag 30 maj 2013

PLANER

Hej, 

Äntligen är semesterveckorna bestämda. Det blir tre i juli och en i slutet på augusti. Den sista veckan i augusti blir det med all säkerhet en solresa med dottern som är klar med sitt sommarjobbande då. Jag behöver en vecka med bara sol, värme, en bra bok och bortkoppling från spisen och tvättstugan. Tänk vilken panik att komma tillbaka till jobbet efter en regnig semester i Sverige då skulle jag vara sur som en citron. 

Jag och min man har för ovanligheten skull bestämt semesterplaner för sommaren 2014 (vi är inte kända för att ha någon lång framförhållning) men vad hjälper det nu. Han är en sån som gärna stannar hemma, spelar golf och målar huset eller nåt men jag ska nog lura med honom några dagar till Paris i alla fall. Jag var där för första gången förra året med min mamma, mormor och dottern och åker gärna tillbaka. Paris får det bli!


Vad ska ni göra i sommar?

Nu besök hos frisören.Vi ses senare!


11 kommentarer:

 1. Planer för sommar 2014 det är bra! Jag har lite planer för julen 2014, få se hur det går??

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ha lite planer att se fram emot :)

  Vi kommer vara "hemma" (på landet) största delen av semester och jag och mannen får bara 1 vecka tillsammans i sommar (vi delar på oss för barnens skull) men så får det bli eftersom vi ska kunna ha 1 månad tillsammans i vinter :)

  SvaraRadera
 3. Paris, underbart. Här planeras semestern 2013, sol, värme och bad får de bli, men vart det är ännu inte bestämt.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!!!
  Vi ska vara på torpet i sommar...det är så härligt...det går fort att åka in till stan också på 20 min. är vi hemma;))...sen blir det Gatufesten här i stan...sitta lite på uteserveringar med vänner...äta ute på ön (torpet ligger på Alnö)...sen i slutet på aug.tänker hela lilla familjen åka till medelhavet nån stans;))vet inte riktigt vart ännu....i Paris har jag också varit...jättefint där;)
  Ha det gott i värmen!....vi har 24 gr nu....
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Här är nada planerat... Vi var i Thailand i höstas men blir det en regnig sommar packar jag nog ihop familjen och åker utomlands... Min man trivs bra hemma han med!!!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Ja eftersom min semester blev först klar idag så har vi inte några planer än så länge. Men en sak är säkert blir det en skitsommar så tar vi vårt pick o pack o drar dit solen visar sig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Här har det också börjats lite med funderingar över sommaren.
  Vi stannar i Sverige även om Paris låter underbart :)
  Vi gillar ju husvagn då kan vi ha med våra hundar och vi åker dit vädret är bäst;)
  Ha de gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 8. Semestern är faktiskt än så länge ett helt oskrivet blad. Lätt att dra iväg när man har husvagn. Kul med en tripp med dottern. Och kul med Paris.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Vad härligt att dela upp semestern lite =)
  Om en 2 veckor är min man ledig 8 veckor, känns lyxigt.
  Kram och ha en toppen fredag <3

  SvaraRadera
 10. Min semester blir så skön i år- inget planerat bara ta dagen som den kommer;) önskar dig en riktigt fin helg. Kram kram

  SvaraRadera
 11. Underbart med lite planer! Det behöver man så att man har ngt att längta efter!
  Vi kom precis hem från en minisemester i Dublin som visade sig vara en fantastisk stad. I sommar blir det en tur till Mallis, sen ett gäng kortare trippar. Underbart!
  Kram

  SvaraRadera