fredag 31 maj 2013

RÖDA DRINKAR
Det blev många röda drinkar igår. God eftermiddag!

Eller god och god, det är i alla fall fredag och snart får jag åka hem och slänga mig i soffan. Tack och lov har jag inge karl hemma som jag behöver umgås med jag kan bara döööööööööö.

Det var i alla fall roligt igår. En skärgårdstur på denna båt med middag och dans tillsammans med 140 andra glada kollegor i branschen. Kvällen avslutades på Soap Bar egentligen skulle man åkt hem efter båtturen men omdömet funkar inte så bra just då. Jag svullade i mig en hamburgare på Max också vid tretiden på natten som grädde på moset.Ha en skön fredag!5 kommentarer:

 1. Haha, nej det där omdömet kan försvinna efter att man fått i sig lite gott att dricka, men ni hade ju roligt det är ju huvudsaken :-).

  Hoppas du får en skön slapparkväll i soffan nu då! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Haha du är rolig du din toka..:-)
  Tyvärr blir det så ibland, men hoppas du får en skön kväll i soffan.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hoppas du är mer levande än dö idag! Låter som det var en helkväll, trevligt!!

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 4. Tänk så gjorde jag förra helgen. Först jobbmöte och sedan skulle vi ha trevligt och äta middag ihop med jobbkolegor hemma hos en av dem. Helt plötsligt hade klockan gått och vi var på väg ut på krogen och sedan var klockan 4 innan jag var i säng och ett par shots senare. Hade totalt glömt bort att jag faktiskt var i Melbourne och hade bilen stående där för att köra hem dagen efter....Just det dagen efter så bör man ju inte köra så tidigt. det blev till att hänga i stan, med brunch och många kaffe innan jag vågade chansa på att ta bilen hem. Stöp i säng förra söndagen vill jag lova. Att gå till jobbet dagen efter DET hade jag aldrig orkat. Bra gjort att du gjorde.
  Ha en härlig helg och njut!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Oj då, så kan det gå ibland. Huvudsaken att du hade kul!

  Kram Lena

  SvaraRadera