söndag 9 juni 2013

TIPSSÖNDAG

Tips, om ni som jag gillar Italienska ripasso viner så kör på den här boxen till sommarens grillkvällar ni kommer definitivt inte att bli besvikna.Hej!


Ja vad gör man en tråkig och regnig söndag - jo man tömmer garderoben och lägger ut allt man äger och har på tradera. Kanske inte allt men en hel del blev det i alla fall. Älskar att rensa och bli av med saker så nu mår jag riktigt bra i feng shui själen.Nu när jag ändå är i tipsar tagen: Prowhite original som gör naglarna vitare och tar bort gula missfärgningar. Fräscht när man inte vill ha lackade naglar och inte minst på tånaglarna.Mac concealer som har jag haft i många år nu (ny tub som K hade med sig hem från NY). Min foundation jakt har stannat upp hos Chanel nu med den perfekta plastflaskan som aldrig går sönder när man tappar den i golvet. Lätt att applicera och skön doft, perfekt lyster nej det kan nog knappast bli bättre än så här. Jo lite billigare kanske. Funderar på att gå på salong och få naglarna fixade igen, just nu använder jag detta kit från Isadora för fransk manikyr. Det blir bra men håller bara någon dag eller två precis som alla andra lack. Naglarna är nog bland det jobbigaste att hålla snyggt tycker jag.


Nu måste jag åka och veckohandla innan Ica stänger, har ju bara hållit på med mitt traderande hela dagen och inte fått något annat vettigt gjort.


Ha en fin kväll!
11 kommentarer:

 1. Så skönt att ta sig tid att rensa ut!
  Och tack för tips om vinet. Ska lägga det på minnet.
  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig gällande naglar. Målar därför oftsats med ljusa färger. Lathet från min sida för egentligen gillar jag färg på naglar. Men det blir fult så fort....

  Skönt att rensa :-)

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 3. Rensa är så gött;) Och tack för alla fiffiga tips. Kram

  SvaraRadera
 4. Den boxen har vi oxå hemma, supergott vin verkligen! Tack för tipset om vitare naglar, det ska införskaffas. Behövs till tånaglarna.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vintips e ju aldrig fel :) kan tipsa tillbaka om ett gott som heter "café" (röd etikett, gul text) iofs på flaska men gott!
  Det är underbart att rensa och röja!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Håller med det är skönt när man får rensa undan. Jag gör det alldeles för sällan bara.

  Tack för en massa bra tips, jag får snart en veckas semester så lite vintips är kanon :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Tack för vintipset!!!
  Och dessa naglar ja,......mina är ganska korta för tillfället....gillar nog mest fransk manikyr ;))
  ha en fin start på veckan...
  Kram bia

  SvaraRadera
 8. Just det där med naglarna...
  Hittar aldrig ett lack som håller. Oavsett pris så tycker jag att det bara tar någon dag så börjar det skavas av. Så jag kör ofärgat lack.

  Och tack för vintipset!
  Ska ha middag på lördag så det behövs=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 9. Skulle också behöva kasta ut en hög på Tradera, men det blir aldrig av. Nu fick jag en liten knuff. Tack för tips. Alltid bra.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. tack för tipset vinet och prowhite ska jag genast testa, skulle också behöva rensa får nog fundera på det. Ha en fin måndag och kram till dig

  SvaraRadera
 11. Tack för vintipset, det ska jag skriva upp på en gång :)

  Helgen har bjudit på kanonväder, fram tills igår men vi har njutit till fullo!
  Nu ny vecka och skolavslutning och lite pyssel inför det ;)

  Kram

  SvaraRadera