måndag 8 juli 2013

GALOPP GALOPP
Klara, färdiga, galopp!God kväll!

Vilken fart det var i söndags på Täby galopp och riktigt roligt även om jag inte blev mångmiljonär. Lite skillnad mot trav faktiskt, man kände sig mer delaktig och hade möjlighet att vara riktigt nära hästarna både innan lopp, vid start och efter loppen.
De kämpade hårt i värmen och det skedde bara en olycka och det var under ett lopp med hinderbanor då en ryttare flög av (just på den häst som jag satsat på som vinnare) hästen kom i alla fall först i mål men utan ryttare så räknades det såklart inte.
Här är grannarnas häst eller de äger bara en andel vilket säkert motsvarar tre hårstrån i manen. Fin var den i alla fall och kom tvåa i sitt lopp. Här går de runt med hästarna innan varje lopp så man har en chans att se lite av deras dagsform.
En Black Angus hamburgare satt fint mellan lopp tre och fyra.
Den här hästen ska jag satsa på nästa gång jag åker dit.


Nu har jag blivit lite smått besatt av Candy Crush Saga (ett spel i mobilen) så nu måste jag spela lite till innan jag somnar.

Natti Natti!


5 kommentarer:

 1. Kul att man får se hästarna på lite närmare håll!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jasså du blev inte miljonär, hihi....nästa gång kanske ;))
  Idag ska vi hem till stan en sväng...jag ska bl.a tona håret brun/svart...har haft det förut nu har jag lite rött i det.....här är vädret så där, hoppas att ni har det varmt och skönt....tror ni har bättre än vi.....
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Rackarns att d ej vann och vart mijonär, men coolt att vara där i alla fall =D. jag följer med sambon på trav ibland =D

  SvaraRadera
 4. Jag har bara spelat en gång och vann inte heller. Men man kan ha en trevlig dag ändå ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej det är ju inte så ofta som rätt häst vinner! Här hos oss är ju galopp och hästtävlingar så himla seriöst. Nu till våren är det massor med lopp på kända banor hit och dit och alla skaffar en massa nya klänningar och tjusiga hattar och andra huvudbonader. Alla är sååå himla seriösa. Hur var det hos dig? Blev det hatt och klänning a la England?
  Kram Anette

  SvaraRadera