fredag 20 september 2013

BADRUMMET


Jag har alltid gillat glastvättstället från Eurobad men nu blir det utbytt till någon ny variant med utdragbara lådor under. Vi måste ordna mer gömd förvaringsplats.
Halloj!

måndag smäller det då kommer hantverkarna och börjar riva ut hela badrummet. Tänkte att det kunde vara lite roligt med några "före" bilder" innan det blir omgjort. Helt ostylade bilder såklart vi orkar liksom inte försöka ha det snyggt här inne. Det är synd att det blev som det blev för jag tycker inredningen fortfarande är fin trots att det är tio år sedan vi byggde huset.
Det är här i duschen vi haft det största problemet med mosaikplattor som släppt från golvet. Nu ser det extra hemskt ut också eftersom olika besiktningsmän har rivit bort lite extra från golvet för att kolla eventuella fuktskador.
Bubbelbadkaret blir också utbytt till ett vanligt badkar. Här kan man också se några enstaka mosaikplattor som släppt från golvet.
Toarullshållaren gick sönder för flera år sedan men det har inte kommit upp någon ny eftersom vi skulle göra om och elkabeln på golvet ska tillhöra en bastu som heller aldrig kommit på plats på grund av alla problem.
Skänken byter plats med en bastu.....och skänken, ja den får jag nog klämma in i vardagsrummet igen- vill inte göra mig av med den.Nu blir det jobb och ikväll födelsedagskalas igen.Hoppas ni får en fin fredag!17 kommentarer:

 1. Oj, det var verkligen kort livslängd för ett badrum! Hoppas det nya håller längre.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Själva badrummet verkar mysigt tycker jag....med det lilla fönstret...det gillas av mej....blir nog säkert jättefint efter renovering ;))......vårt badrum skulle också behöva renoveras....det står på tur framöver....men dottern skulle behöva byta rum....hon vill ha bloggrummet här nere i källaren....så det är mycket nu, hihi....då måste vi tapetsera/måla om i hennes rum, så jag har någonstans att sitta och blogga i och mysa, hihi....önskar dej en fin dag/kväll...
  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du längtar efter nytt även om jag tycker att både badkar och de tjusiga vaskarna var helt i min smak.

  Kraaaam

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni äntligen ska få slut på badrumsproblemet!! Trist när det ska bli en sån lång tröttsam tvist.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Det ser fint ut nu, kul att du tog bilder före för jag är förtjust i "före/efter" bilder :-D
  Själv går jag ju lös i sovrummet nu och har hängt upp mig på (som du skrev i ett inlägg om) heltäckningsmatta eller vita trägolv... jobbigt man har det ;-)
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Vad kul att göra om badrummet! Hoppas vi får följa med! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vad kul att få se det omtalade badrummet. Fint med mosaik, synd bara att det blev så himla fel. Bättre lycka denna gång och det ska bli kul att följa med och se hur det blir.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Åh vad skönt för er att det äntligen kan lösa sig! Men varför ska ni byta ut bubbbelkaret?! Det som är så skönt. Jaja, det finns säkert en bra förklaring ;-)

  Ha en fin fredagkväll!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Ohh spännande med nytt badrum, ser ju fint ut redan det ni har, men såklart alltid skoj att förnya.

  Haha, blir full i skratt, alla dessa myter, fniss. Det är ju 50% chans att det kan stämma och inte. Sedan beror det ju på kroppsform innan, hur livmodern pekar och barnet ligger osv, hur man lägger på sig vätska och inte så de där myterna tror jag inte på alls, skratt ;)Du kan ha rätt du kan vara helt ute i perferin, skratt

  SvaraRadera
 10. Härligt att ni äntligen ska få se slutet på denna historia..:-)
  Men jag förstår dig, det är jättefint! Du får ta något liknande igen.

  Må så gott & trevlig helg
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Spännande att göra om, även om det inte riktigt var meningen.
  Jag är lite nyfiken på varför ni tar bort bubbelkaret. Vi ska ge oss på vårt andra badrums så småningom och tänkte nog sätta in ett bubbelkar och därför söker jag lite goda råd.
  Ha en bra helg från Loo.

  SvaraRadera
 12. Gud va skoj men jobbigt med renovering,,,spännande att få följa det...

  SvaraRadera
 13. kul med före-bilder, det ska bli spännande att få se efterbilderna så småningom. Hoppas att allt går bra.
  Ha en bra kväll och en skön helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 14. Skönt att det äntligen blir ett slut på denna trista historia för er o att ni fick rätt. Älskar före o efter bilder, ska bli spännande att få se slutresultatet. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 15. Skönt att påbörja det nya. och få ordning på problemen.
  Kul med förebilder! Håller tummarna för en smidig renovering för er.

  Kram

  SvaraRadera
 16. Inte kul när man får problem med badrum:( Skönt när det blir klart, kommer säkert bli jättefint!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 17. Inte kul när man får problem med badrum:( Skönt när det blir klart, kommer säkert bli jättefint!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera