onsdag 18 september 2013

PARIS 2012

God kväll!


Idag bjuder jag på några bilder från Paris anno 2012. Laddade ner allihopa för ett tag sen på ett usb-minne så Malin kan göra fotoalbum till min mamma och mormor som också var med på resan. Vårt arbete går med andra ord i snigelfart och när man väl sätter igång och det är klart på nolltid undrar man varför man skjutit på det så längre. 

Måste också berätta att filmen vi såg igår på bio "Before midnight" var bland det sämsta jag sett på länge och jag var inte ensam om att tycka så, många lämnade faktiskt biosalongen. Jag tror att antigen gillar man den typen av film eller inte  - inget mellantjafs. Det är en dialogfilm som utspelar sig i Grekland under i stort sett tre scener; i en bil, vid ett middagsbord och på ett hotellrum. Det händer med andra ord inte mycket alls utan det pratas. Nu har jag inte sett de två tidigare filmerna i triologin "Before Sunrise" och "Before Sunset" och hade jag förresten gjort det hade jag nog aldrig gått och sett den här. Nej den här filmen var inget för mig.

Här har jag precis avslutat en timmes jobb med att dra slingor ur en plasthätta helt förgäves. Malin hade fått för sig att hon skulle ha slingor och köpte med sig ett kit hem. Nu glömde vi en av pulverpåsarna när vi gjorde blandningen så det blev ingen större effekt. Jag vet inte om det var det som var anledningen men det känns så och tyvärr lutar det nog åt att jag får göra om hela proceduren inom en snar framtid. Jag trodde jag var klar med hemmaslingor redan i slutet på 80-talet men allt kommer tillbaka som en boomerang.


Nu ska jag fortsätta titta på filmen "Stepbrothers" med resten av familjen, jag tror vi har sett den filmen sjuhundrafyrtioelva gånger. Hoppas ni haft en underbar kväll!

11 kommentarer:

 1. Vad synd att varken filmen eller håret vart/var bra. Men underbara bilder från Paris =D
  kramar

  SvaraRadera
 2. Ibland tar det bara emot att ta tag i saker. Fattar inte varför! Den där Stepbrothers verkar vara en hejdundrande film. Har aldrig hört talas om den.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Dialogfilmer kan bli oerhört påfrestande! Tacka vet jag Paris ;-)

  SvaraRadera
 4. Vad jag vet nu så har jag nog aldrig sett dom tidigare filmerna men då vet jag att det är dåliga...
  Här finns också saker som tar snigelfart, varför liksom??

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Tack vännen, samt haha hur ser en pojkmage ut?

  SvaraRadera
 6. Åh, vad härligt! Har precis gjort en förstoring av en bild på eiffeltornet sen vi var där i somras :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Åh vad jag också vill till Paris. Ser underbart ut!

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder!
  Vissa filmer undrar man varför de ödslade tid och pengar på att göra. Men jag antar att smaken är som baken.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 9. Du berättar ju så roliga saker, så jag kunde inte koncentrera mig på bilderna ju. Tantvarning på mig. Simultankapaciteten har försvunnit, hehe! De där slingorna ja, minns hättan som gjorde så förbannat ont. Eller snarare virknålen...

  kramen

  SvaraRadera
 10. å Paris är en stad jag måste se...otroligt vackra bilder...

  SvaraRadera
 11. Jättefina bilder från Paris, åh jag vill dit!!!

  Oj, nej det lät ju inte som någon höjdardilm direkt, kommer inte att se den :-).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera