torsdag 26 september 2013

MUSICEn riktigt favoritlåt just nu. Lyssnar på den när jag tränar fast den inte har så högt tempo. Det är faktiskt bara när jag tränar som jag lyssnar på musik nu när jag tänker efter.
God kväll


I morse gick det trögt. Jag brukar hinna med träningen på mornarna nu för tiden men idag fick det bli ett lunchpass och det sista träningspasset för den här veckan faktiskt. Jag kör ett program som heter Liza och just nu är det en veckas återhämtning med det menas såklart inte att att jag får ligga på sofflocket och smaska chokladpralainer, nejdå det är fortsatt fyra träningspass fast inte med samma intensitet.

Den här låten finns också med på min "träningslista" i Spotify. Hur skön som helst att träna till men videon var kanske inte lika skön att titta på. Ha ha ha.


I morgon har jag tagit ledigt, jag ska klippa mig och så ska jag leta reda på mina gamla betyg och göra ett besök på Komvux (Sickan har en plan).


Ha en fortsatt fin kväll!
7 kommentarer:

 1. Jag sparar det här inlägget och lyssnar sen. Hinner inte nu. Alltid kul med nya tips.

  Men hur nyfiken blev jag nu då?!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Den gillar jag!! En mästerplan på g?

  fredagskram

  SvaraRadera
 3. Nu fattar jag vad du menar med den andra, hö hö,,,skönt gung där!

  SvaraRadera
 4. Toppen med bra tränings musik =) Är så mycket lättare då. Tack för din röst.
  Ha en härlig fredag nu <3 Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att vara igång med träningen! Själv är jag i alla fall igång med kosten. Alltid något ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad spännande ska du börja plugga!? Jag tycker det är rätt kul att göra det.

  Ang fotografering så är jag rätt duktig på att ta kort. När jag varit med på en handbolls matchhelg har jag lätt tagit 400 bilder. Bilat runt till Finland minst . Ja du förstår kanske vart hon fått det ifrån. Har alltid tagit mycket kort även när det var rulle. :)

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 7. Jaa du...nu ligger ja efter med min motion/träning....latsidan kallas det, haha.....men vi har fullt upp med renoveringen av rummet....så nu är det rummet som gäller ett tag framöver, hihi.....men sen så ??
  Trevlig helg!
  Kram Britt

  SvaraRadera