torsdag 26 september 2013

GEOX
Helt underbara för fötterna!


Tjohooo!


Brrr vad höstkallt det blev i natt då med minusgrader, i morse fick jag skrapa bilen med min snusdosa och frysa om fingrarna så på inköpslistan står det isskrapa och fingervantar fast isskrapor finns det säkert massor av i garaget det gäller bara att hitta dem.

Måste tipsa er om skomärket Geox om ni inte redan känner till det men de skorna är rätt så svåra att hitta i butik (iaf i Sthlm). Jag har sett de i en Scorett butik men de finns inte på deras hemsida i alla fall är de supersköna att ha på fötterna. Mina förra svarta ballerinor åkte i soporna nu, väldigt sparsamt använda. Det var ett par fina från Boss som jag skrev om här men de var så hårda överallt och jag fick alltid skavsår av dem. Nu är det i och för sig dags för höst och vinterskor (och de har jag också ett par snygga som jag ska visa någon dag) men svarta ballerinor går liksom inte ur tiden och Geox har förstås vinterskor också. Mina köpte jag hos Spartoo men har sett att även Zalando, Brandos och Footway säljer dem. Hoppas ni får chansen att testa någon gång.

Nej nu ska jag ta in mina olivträd från altanen innan jag hoppar i säng.


Sov så sött!
7 kommentarer:

 1. Jag har Geox, supersköna!!

  kramen

  SvaraRadera
 2. Fina skor du hittat. Har aldrig hört talas om det märket. Ska hålla utkik. Även här åkte två par sommarskor i soporna, sparsamt använda.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Jättehärliga skor! Tyvärr vill mina fötter ha ballerinaskor :( Behöver en tantknöloperation först…

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Fina skor. Ballerinaskor är dock lite för platta för mig menjag är sugen på att testa.
  Här planerar vi att inköpa ett par olivträd till vår nya fina altan. Har ännu inte kommit till skott bara. Ja det är mannen som vill ha dem så det är hans projekt så det kan nog ta lite tid. :-)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Tack för tips. Har sett Geox många gånger fast inte köpt något par.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Vi har dem till Sveriges bästa pris! Välkomna till oss på FOOTWAY!

  SvaraRadera