fredag 22 november 2013

STJÄRNFYNDDet blev inga kap för min del från Isabel Marant kollektionen hos HM. Jag kunde inte hänga på låset just den dagen men en annan dag hittade jag denna söta blus med stjärnor.Hej, 

Jag älskar fredagar, jag tror nästan att den dagen börjar toppa lördagen som tidigare alltid varit min favorit. Att vi ätit hämtpizza och jag har sluppit laga mat gör det förstås lite extra mysigt "att slippa laga mat dagar" har alltid en förmåga att hamna på topp. Igår slapp jag faktiskt också laga mat för då hade jag en jätte trevlig kväll på stan med Tina (The shed) och Lena (Jag och vitt). Vi åt middag på East, tog en snabbvisit på Riche som hade alldeles för hög ljudnivå (.....men vi ville faktiskt kunna prata med varandra) och fortsatte till Bistro Jarl där vi verkligen förundrades över en gammal gubbe med en hålig orange tröja som Östermalmskvinnorna flockades runt, vem var han? och hur snuskigt rik var han egentligen? Utan svar lämnade vi Stureplan runt midnatt och lotsade Göteborgaren (Tina) på rätt T-bana till hotellet. Även om jag inte är snuskigt rik på pengar så är jag i alla fall snuskigt rik på fina bloggvänner. Apropå stjärnor måste jag ut och gräva i förrådet i morgon, jag kommer inte ihåg om jag har någon julstjärna eller inte. Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket alls vad som gömmer sig i mina julkartonger, man glömmer en hel del på ett helt år.Hoppas ni också haft en lugn och skön fredagskväll!


6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Ha, ha...maken min har också en blogg...och han var inloggad på blogger vilket jag inte såg när jag publicerade min kommentar. Kommentaren som var under hans alias tog jag bort och här kommer min kommentar:

  Jamen, tänk vad olika saker man kan känna sig rik på! Och jag är glad för att jag inte är rik som den orange/röda mannen. Näe hellre fattig och rik på goa människor än rik och omgiven av bedagade hårdsminkade "vänner".
  Har glatt mina kollegor med historien om Bistro Jarl och jag var allvarlig igår när jag sa att att jag ska sätta mej där en torsdagskväll och skriva ner alla fantastiska samtal jag ska tjuvlyssna till- de fullständigt galna historierna!
  Du får följa med om du vill...bara du är tyst och vi lyssnar tillsammans!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig kväll ni verkar ha haft! Såna där gamla rika trashankar fascinerar.

  Jodå, det blev en lugn kväll.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Haha, underbara du. Kan tro att ni hade en härlig kväll!
  Ja jag håller med, härliga vänner är värt mer än alla pengar i världen:-)

  Lycka till med letandet, alltid lika skoj att se vad som gömmer sig i lådorna..;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Underbart med tjej träff! Jag är svag för stjärnor, väldigt svag :-)

  Trevlig lördag!

  SvaraRadera
 6. Härligt med en kväll på stan med fina vänner!

  SvaraRadera