lördag 16 november 2013

RUNT SPEGELNFick inspiration hos Villa Tretton som hade en jättefin belysning runt sin spegel i hallen så nu har jag härmat på så gott jag kunnat. God kväll!

Inte för att det är julpynt direkt men lite mysigare blir det i alla fall med dessa ljusslingor och i helgen hade jag tänkt ta tag i lite mer fix av hallen. En skohylla ska skruvas upp (av maken) och jag ska köpa en matta, några förvaringskorgar och påbörja arbetet med en tavelvägg. Jag hade en dröm om en skofri hall efter att vi målade om där men den drömmen har inte riktigt uppfyllts så nu måste den gamla skohyllan upp igen. Vi har nämligen en briljant "Sickan" plan att glasa in vår farstukvist (=skoförvaring) men ingen av oss orkar ta tag i kommunens dryga krav på ritningar och diverse andra dokument. Vi har skickat in ritningar men de duger inte, ni anar inte hur mycket trams de behöver för att godkänna detta lilla ingrepp. Vi lägger det på is ett tag tills vi bara råkar gå förbi och spika dit lite fönster och extra plank.


Nej nu måste jag gå och lägga mig om jag ska vakna innan lunch.God natt!


18 kommentarer:

 1. Supermysigt med ljusslinga runt spegeln! Det blir så ombonat. Jag tycker att man kan ha slingan uppe året runt faktiskt även om det så klart känns extra mysigt kring jul :) Vacker bild från ditt fina vardagsrum också.

  Önskar dig en finfin lördag!

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Såå fint, det gjorde du rätt i..:-)
  Det ser jättemysigt ut i vardagsrummet också!

  Trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint och mysigt det där blev. Jag gillar också ljusslingor och suckar över att alla andra har dem. Men så vet jag inte om jag kommer att få det att se lika bra ut ....så jag har bara unvikit det. Tills nu! Jag köpte två stycken juliga på Ikea som jag ska försöka få till i mina tjejers rum. Känns lite mer ok att "misslyckas" där inne än i resten av huset, ja du fattar. Deras rum är ju så röriga ändå så det kan inte bli värre utan bara bättre.
  Kanske skulle jag våga mig på att testa en slinga runt spegeln i hallen?

  Kul att se att du varit på bloggträff igen. Blir allt lite "avis" och önskar att man bodde närmare ibland.

  Trevlig helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag älskar ljusslingor!!! Har hängt en runt spegeln i hallen;) Mys mys. Kram

  SvaraRadera
 5. Ja lite mysbelysning måste man ju ha!!
  Märkliga människor dom där som får bestämma hur det ska se ut, jisses lite fönster och plank??!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Har också fint ljus. . . ;-) http://ninelin.blogg.se/2013/november/lights.html

  Fika nästa gång, absolut.

  Kram N

  SvaraRadera
 7. Fint!
  Jag tycker det är så mysigt med sådan extrabelysning den här årstiden. Jag har ju bollslingan nu men sen ligger det två slingor med stjärnor i förrådet och det vete sjutton om jag inte plockar fram dem snart trots att de är lite juliga. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Har också lite ljusslingor uppe, hihi.....den jag har visat på bloggen och så en som jag har satt runt en stjärna som jag har gjort av pinnar idag ;)))......blev väl så där (stjärnan alltså).....jag är ju amatör, haha....
  Så fint det blev runt spegeln....och fint vardagsrum har du också ;))....önskar dej en super duper trevlig kväll.....kram på dej!
  Britt

  SvaraRadera
 9. Tror faktiskt att det ska bli en ljusslinga runt vår spegel också. Om det nu fungerar med tanke på att den är rund...

  ha en fin lördagskväll!

  SvaraRadera
 10. åhh vad fint du gjort med ljusslingorna. Var köpte du dina slingor? Jag vill också pynta till vår spegel i hallen : ) kram på dig finis/Sofia

  SvaraRadera
 11. Finns det skofria hallar?? : ) Våra barn är rätt duktiga på att ställa undan skorna och det hänger kvar sen vi hade Zigge. Han kunde sno skor och då var det säkrast att ställa in dom i garderoben!

  Kram Kia

  SvaraRadera
 12. Ohh snyggt du gör det, samt vi har för mycket skor känns det som, behöver organiseras snyggare

  SvaraRadera
 13. Kan man önska sig det av tomten...en skofri hall. Bli tokig att ramla över 45:or i tid o otid. Både fint o mysigt med en ljusslinga runt spegeln. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 14. Så klokt gjort!
  Nu när novembermörkret omsluter oss behöver hallen verkligen lysas upp!
  En id´jag nog stjäl.

  Kraaam

  SvaraRadera
 15. Snyggt! Och de där blåmönstrade kuddarna man skymtar där i soffan ser väldans fina ut!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 16. Det är så snyggt med ljusslingor runt speglar!! Är också sugen på att göra om i vår hall. Vi har inte så mycket skor just i hallen, men utspritt i hela huset i stället, vet inte var som är bra och dåligt med det... :)

  Hoppas dagen varit bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 17. Hej finis hoppas du mår bra? Kram från Hjo Sofia

  SvaraRadera
 18. Hejhej!! :)
  Du har gjort som jag!!
  Satt slingan runt spegeln :) så jättefint och mysigt du gjort!
  Nu är det skönt med allt ljus man kan få.
  Önskar dig ett mysigt veckoslut och en trevlig helg vännen
  kram Lollo<3

  SvaraRadera