måndag 2 december 2013

BJÖRNHÄSTENJa han ser ut lite som en björn nu när han börjar sätta vinterpäls vår lilla lufs.
Hej,

Idag har vi varit med Clas till farbror doktorn och tyvärr fått det tråkiga beskedet att han har cancer i snoppen, vilket tydligen är väldigt vanligt bland lite halvgamla valacker. Det här är liksom det värsta med att skaffa djur, att de en vacker dag ska vandra vidare och det är så tungt. Tack för era hårt hållna tummar för nu blev det tack och lov inte idag, cancern har inte spridit sig så det finns fortfarande hopp. 
Med lite mutor kommer man långt.....faktiskt ända till Mälarkliniken.Vi blev också mutade med gratismackor på kliniken, undrar hur många man måste äta för att täcka fakturakostnaden? Säkert tusen stycken och vi jobbar på det.
Lite pyssel på Clas innan drogerna var ur kroppen och vi kunde åka hem.


Om en vecka ska han tillbaka, några cancerknölar ska frysas bort och halva snorren ska kapas. Inget vi pratar högt om hemma i stallet direkt.Ha en fin måndagskväll!

9 kommentarer:

 1. Oj, känsligt för killar det där! Hoppas det går bra och han kryar på sig!
  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Åh så inte ens hästar går fria från sån skit! Hoppas det går bra att operera, gissar att en häst inte kommer sakna den-dära på samma sätt som en människoman men det ska ju absolut inte göra ont eller sprida sig vidare. KRAM Milla

  SvaraRadera
 3. Oj, jag har aldrig hört talas om att de kan få cancer i snoppen! Usch, låter inget vidare. Men chanserna är goda då att han kan bli frisk?

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Skönt att det inte blev värsta beskedet i alla fall.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Usch då så tråkigt... då var det ingen trevlig "vab" dag du fick igår...
  Hoppas att det kommer gå bra...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Usch och nääääeeee…. så nedrans sorgligt!!
  Stackars er alla. Jag hoppas han klarar sig bra med halvsnorre!!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 7. Åh så tråkigt, håller tummarna för att allt ska gå bra nu. Man vill ju inte förlora sitt djur.

  SvaraRadera
 8. Stackars häst....men sånt är livet.....även djur drabbas av cancer och andra sjukdomar.....hoppas ändå att det går bra ;))...........ha en fin kväll min vän!
  Kramisar från bia

  SvaraRadera
 9. Men, vad fin han är! Så gosig! Och stackaren....inget kul...men bra att det inte spridit sig och jag håller alla tummar för att det kommer att gå bra!
  Kram!

  SvaraRadera