söndag 1 december 2013

FÖRSTA ADVENT

God kväll!


Ja det är första advent idag och vet ni vad jag har gjort!?! Jag har planterat lökar (liljor) och så har jag grävt ner någon typ av buxbom vid entrén som jag tidigare hade i en kruka. Helt otroligt att man kan ägna sig åt sånt i december månad, jag säger bara växthuseffekten. Lite juliga saker har vi förstås också hunnit med, pepparkakshjärtan är bakade och dekorerade av både mig och dottern. De ska hängas upp i fönstret i morgon så vi får vår traditionella pepparkaksgardin som är så mysig och doftar så gott.


I morgon får ni hålla tummarna för Clas (hästen) också som blivit väldigt sjuk. Jag och Malin åker med honom till hästsjukhuset i morgon så får vi bara hoppas att han får följa med oss hem igen.
10 kommentarer:

 1. Nämen oj, är han så pass sjuk! Hoppas allt går bra.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åh va tråkigt, håller alla tummar & tår att allt ska gå bra<3

  Mysigt du gjort..:-)
  Gott med peppisar också!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. OJ kära nån, hoppas hästen får hjälp att bli frisk! KRAM Milla

  SvaraRadera
 4. Din fina pepparkaksgardin minns jag sedan tidigare. Kul att få se den igen. Hoppas jag. Gillar dina adventssiffror, har sett en massa snyggt ikväll på på bloggar och blir så sugen på något nytt. Har ju mina pepparkakshjärtan jag köpte i Sverige för något år sedan. Kanske skulle jag pyssla nya själv. När man inte har tillgång får man ta det som det är.

  Hoppas totton kryar på sig hos doktorn.

  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna jag med......hoppas annars att allt är bra med er.....fin ljusstake också ;)))
  Kramar från bia

  SvaraRadera
 6. Hoppas, hoppas att ni fick med er hästen hem igen. Jag stod själv för några år sedan på Ultuna och fick ta beslutet att ta bort min ettåring. Så jag hoppas som sagt att Clas står välbehållen hemma i stallet nu.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Men då, stackars liten! Hoppas han kryar på sig!! Ska ni ha kvar honom? Det var väl prat om att sälja nu när Malin pluggar? M håller på att kolla efter foderhäst ihop med sin kompis. Bra att börja med tycker jag då hon ska välja gymnasie nu.
  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 8. Hoppas det går bra med hästen, håller tummarna.
  Fin adventsljusstake.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Myckekt pyssel i juletider ;-)

  Håller tummar för polle.

  Kram N

  SvaraRadera