fredag 20 december 2013

HALVHALTGod kväll!


Nu är jag helt slut, den där förnimmelsen om hur det verkligen är så här innan jul börjar komma krypande. Julbordet på Naglo igår var i och för sig väldigt gott och avkopplande, dessutom är i sort sett alla julklappar avklarade. Problemet är bara att jag fått så otroligt ont i min vänsterfot och vad så jag knappt kan gå och det här var inget som hände igår på julfesten då var jag nykter. Det här började helt huxflux i tisdags eftermiddag och jag har ingen aning om vad det kan bero på, lite halvhypokondriker som jag är så gissar jag på skelettcancer. Jag är i och för sig inte riktigt hundra på om det är muskulärt eller skelettuärt så ikväll testar jag att smörja in mig med en massa "heat lotion". Att vara halvhalt i julrushen är inte till någon större fördel kan jag säga så det här måste rådas bot på snarast.

Nu är i alla fall den här dagen över och i morgon är det min sista arbetsdag sen får jag jullov en vecka.


Hoppas ni haft en fin kväll!


8 kommentarer:

 1. Vad mysko. Kan du ha spänt dig? Det brukar i alla fall hända mig. När jag är stressad så spänner jag mig lätt i nån udda muskel. Hoppas det snart går över.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Det går säkert över om några dagar men jag känner tyvärr igen dina tankegång ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. I know the feeling.... Jag känner mig helt slut och tom i bollen. Häromdagen bar jag massa påsar (IRL shopping är man inte van vid!) och morgonen efter kraschade min rygg. Det var många år sen sist. Lite typiskt såna här tider, som Lena säger ovan, man kanske spänner sig och så är oturen framme. Voltaren eller tigerbalsam kanske? KRAM

  SvaraRadera
 4. Jaa du....inte roligt iaf.....men det går säkert över ;)))...........känner ingen julstämning precis...solen skiner, gräset är grönt....börjar nästan få vårkänslor, hehe......idag ska jag iaf till hårfrissan....allt är klart inför julafton...då är vi inte hemma och inte på annan dagen heller, hihi.....ha en fin dag vännen!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Du e rolig! Jag e också hypokondiker och har ibland alla symtom man kan ha!
  Hoppas foten är bra idag för en halvont fot är inte lätt att ta sig runt med i juletider

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Krya! Inte tänka dåliga tankar.

  Kram N

  SvaraRadera
 7. krya på dig min fina vän. jag är också hypokondriskt lagd, men jag är säker på att det inte är ngn fara med foten kram på dig! Sofia

  SvaraRadera
 8. Supermysigt foto och hoppas att den där foten läker snabbt nu så du är pigg i jul.

  De är supergulliga de där två tjejerna :)

  Ha en fin lördag och försök vila foten så gott det går <3 Jennie

  SvaraRadera