onsdag 4 december 2013

TAVERNA BRILLO


Buongiorno, 


Hoppas ni mår bra!?!  Idag måste jag bara tipsa er om ett supertrevligt ställe som jag och M var till igår. Taverna Brillo vid Stureplan, ligger vid hörnet Sturegatan / Humlegårdsgatan med en bra mix av folk att titta på, mycket folk dessutom, förstår inte hur det kan vara så en helt vanlig tisdagskväll. Ett trevligt och avslappnat AW ställe där det aldrig blev någon jobbig hög ljudnivå fast det var fullt. Lite dyrt och lite snurrig personal kanske men det var det värt och den Italienska menyn med många lockande rätter gör att det får bli ett återbesök snart.


Nu ska Tortiglionipastan bort så gymmet nästa!Vi ses!

6 kommentarer:

 1. Mannen o jag älskar italiensk mat så det här tipset tackar jag så mycket för. Vi har bara testat italienska restauranger i Gamla stan men det kan ju vara kul med något annat som omväxling.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! har hört flera rekommendera det stället! ska på AW imorgon men då blir det indiskt på söder!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Kul! Har hört talas om den..någonstans...och det låter som om den ska besökas snart!
  Ha det gott på gymmet!

  Lena

  SvaraRadera
 4. Italienskt är alltid gott. Hur går det med sockerfritt förresten? Hur länge kör du och hur lnge har du hållit på? Jag har varit sockerfri i stortsett snart tre månader. Visst har det slunkit in något här och där men väldigt lite. Tyckte det var ok på min födelsedag och jobbfesten då det bjöds på god kaka till kaffet men annars har det varit ganska lungt, så jag kör på men kan tänka mig att nu mot jul så blir det lite mer igen.
  Kram ANette

  SvaraRadera
 5. Älskar Italiensk mat (undrar om jag bodde där i mitt förra liv, haha)....tack för tipset...synd att jag bor så långt ifrån bara hihi.....här små snöar det nu....vi fick lite vitt puder i natt också ;))
  Kram från bia

  SvaraRadera