fredag 6 december 2013

PEPPARKAKSGARDINEN


Hejsan, I helgen kom den traditionella pepparkaksgardinen på plats.
Jag bakar och barnen hjälper till att dekorera med sina mer eller mindre rumsrena motiv. Tack och lov så synar de flesta inte dekorationerna så noga utan ser bara pepparkaksgardinen i sin helhet, hoppas jag.


Det blir verkligen så ombonat i köket med detta pynt och hur kalt som helst när man plockar bort den i januari men man kan ju inte ha en pepparkaksgardin året runt. dessutom doftar den gott också.


8 kommentarer:

 1. Så fin pepparkaksgardin....hoppas den får hänga kvar bara.....det är kanske någon som blir sugen på en pepparkaka, haha.....man kan aldrig vara säker.....;))har ni fått snö ?....det har vi...jippiii !!!.....så nu är det julstämning...och i morgon ska vi på Julmarknad....fint med snö då ;)
  Fredagskramar från bia

  SvaraRadera
 2. ha ha underbart könet var bara bäst ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Åhh va mysigt!
  Kan tänka mig att det luktar ljuvligt i erat fina kök..:-)

  Trevlig helg goa du
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hahahaha! Det var ena fräcka pepprisar! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hahaha, visst är dom underbara dom små liven....
  Rolig idé med pepparkaksgardiner.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Vilken fin liten pepparkaksgardin. Kram.

  SvaraRadera
 7. Mycket stiligt och så många konstnärliga talangerdet bor i ditt hus. Några av konstnärerna är duktiga på biologi kan jag se och det är ju alltid bra eller hur? ;-)
  Min man tyckte det var en fin gardin och tycker nu att vi ska göra något liknande fast med älgar!!! Han fick nämligen en stor älgkakform av min mamma i julklapp för något år sedan. Men jag vet inte rikitgt. Älggardin? Hmm inte så himla inne eller vad säger du?

  Trevlig 2:a advent!
  Kram Anette

  SvaraRadera