söndag 13 april 2014

EN DANS PÅ ROSOR


Hejsan,


Hoppas ni haft en riktigt fin helg även om den började lite tråkigt med att Lotta åkte ut från Let's dance. Det finns naturligtvis värre saker som kan hända som att t.e.x. Patrik Sjöberg är kvar......ha ha ha. Nej men jag tyckte hon kunde få vinna så nu får jag hitta någon annan att heja på eller kanske gör något roligare av fredagskvällarna framöver. Det skulle nog glädja resten av familjen som är totalt ointresserade av Let's dance.


Det blev ännu mera dans för mig och Malin denna helg då vi besökte China Teatern igår och tittade på den häftiga showen Flashdance. Hon är grym Hanna Lindblad som gör huvudrollen Alex, ni kan kika på trailern här. De andra i showen var naturligtvis också bra, helt otroligt att de kan dansa OCH sjunga samtidigt i det där tempot.

Idag har det varit ett betydligt lugnare tempo här hemma med endast ett besök hos Ica Maxi på schemat. Där hittade jag den här braiga förvaringslådan för mediciner, förband och sånt. Hade en tyglåda tidigare men nu är den utbytt till en mer passande variant med kors och allt så nu har det rensats bland alla piller och krämer. Älskar att rensa i röran!Nu är det snart dags för en ny vecka och en liten kortare sådan det tackar vi påsken för!Kram

5 kommentarer:

 1. Jaa Patrik Sjöberg har jag aldrig gillat särskilt mycket, så att Lotta åkte ut var en besvikelse....jag håller på Ginza....hon är ju gör bra, som man säger på Göteborgska.....där jag har bott, hihi.....vi får se hur det går !!........idag har vi varit en sväng på landet....nu börjar man längta ut lite ;)))...
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Ja jag håller med, ut med Patrik!
  Lotta var en av dom bättre tycker jag.

  Åh kan tänka mig att den var bra..:-)

  Ha en fin vecka
  Snart Påsk, underbart!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Synd att hon åkte ut, tycker jag också!

  Jag skulle också vilja se Let's dance, eller Flashdance, eller hur var det nu ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Hej där!
  Såg att du vaknat upp ur din vinterdvala häromdagen när jag kika in igen. Har själv tagit en paus som nog bara råkade bli så och var helt oplanerad. Kul att se vad du gjort. Här kör de också Let's Dance fast nu var det ett tag sedan så det är väll snart dags igen. Här har det gått vääääldigt länge och ide första åren var jag också helsåld och satt klistrad men så tillslut blir det lite enformigt även om de är otroligt duktiga, ja förutom Patrik Sjöbergstyperna då.
  Tittade också på klippet från Flachdance och kan ju bara instämma att hon e duktig. Minns just den där berömda scenen när benen går som trumvirvlar. Grymt bra!
  Kram anette

  SvaraRadera
 5. Njae jag halvtittar på programmet men Jag håller med Sjöberg är väl ingen favorit!
  Sv.: tack en galet rolig helg!! Kan tro att man själv var på
  Isen hehe... Hjärtat slog dubbelslag, skönt att Lunds sjukhus låg nära om det hade behövts ;-)
  Så kul att gå på Flashdance tillsammans :-)
  Ha en härlig måndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera