söndag 6 april 2014

JULLOVET ÄR ÖVEROrkidéer i badrummet.


Hejsan, 


Ja nu är äntligen jullovet över...ha ha och det började faktiskt bli lite långtråkigt nu mot slutet. Nej men skämt åsido jag behövde bara en medial paus och så fick jag för mig att jag skulle börja plugga mitt i allt och det i kombination med ett heltidsjobb tar sin beskärda tid så jag bestämde mig för att det fick bli en lite längre paus från bloggen....och nu är våren helt plötsligt här, hur härligt är inte det. 
Jag har varvat pauser i solstolen med städning idag. Badrummet som vi nyligen renoverade är fortsatt tacksamt lättstädat.Vi bor en del av landet som har massor av kalk i vattnet men det finns hjälp att ta till. Ättika eller den lite mer väldoftande Mr Muscle Power Spray.Här ser ni resultatet för och efter. Riktigt tröttsamt att glasduschväggen kommer att se ut som till vänster om bara ett par dagar igen.


En korallfärgad favorit i badet från Kicks som doftar rabarber och jordgubb.
Lite mer piffat har det blivit härinne.Rainshower system i duschen som har en barnspärr för att få varmare än 38 grader och den spärren funkar även på vuxna för vi kan skrika oss tokiga ibland för att vi inte kommer förbi den. Ha ha ha.......och så favorittvålen från Aloe Vera.


Nej nu måste jag vila mig lite man är ju lite bloggrosslig nu för tiden.


Kram6 kommentarer:

 1. Nämen hej! Trevligt att ses. Haha. Ibland behövs lite paus. Härligt med lite fina saker i badrummet. Snart ses vi igen. Irl denna gång.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Det var banne mig på tiden att du började härja runt igen. Kul! :)

  Det där kalket, det är inte att leka med. Våra klinkers som är svarta har redan blivit fula i hörnan på vår duschhörna. Tror inte att något hjälper men jag ska testa ättika.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej, välkommen tillbaka :)...åå vad jag saknat dig!!
  Härliga tips du bjuder på och jag blev nu påmind om min dusch, där behovet av en storstädning är alarmerande!! ;)

  Ha det fortsatt gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 4. Hallå där! Trevligt att få ett livstecken även på bloggfronten och inte bara på Instagram ;) .

  SvaraRadera
 5. Se där, välkommen tillbaka det var ju tur att jullovet tog slut. ha en fortsatt fin vecka. Kram åse

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Jag läste din blogg i slutet av förra året. Så såg jag inga mer inlägg efter jul så till slut slutade jag att titta in hos dig. Idag gav jag det ett försök och så glad jag blev när jag såg du var igång igen. Härliga foton du tar och kul text. Välkommen!
  Har sedan januari själv börjat blogga. Hallå, så trevande och lättsamt och på hobbynivå, verkligen. Men kul. Vi får se hur det utvecklas. Skulle vara kul om du tittar in till mig på bloggen någon gång. Ha det gott. Kram Maria

  SvaraRadera