fredag 18 april 2014

KÄCK PÅSKSitter och äter min frukost just nu, minus käcken, de ligger bara där för att jag vill visa er ett nytt smakigt godis. Jag är ingen stor frukostätare det blir bara kaffe. Försöker i perioder att göra en förändring men det är svårt att andra på vanor.Godmorgon och Glad Påsk!

Så himla skönt med påskledigt och långhelg, det var en jobbigt sista vecka också eftersom inga tåg gick och jag fick ta bilen in till stan (5 mil). Jag är van med min tid på tåget då jag kan koppla av och kolla instagram och spela "candy crush", nu skulle jag köra bil samtidigt som jag kollade intagram och spelade "Candy crush", det var knepigt. Nejdå jag bara skojade jag håller inte på med mobilen när jag kör bil bara vid nödfall).
Nu när vi ända svullar påskogodis tycker jag att ni lakritsälskare ska testa den nya käcken smaksatt med havssalt. Den är supergod och har inte alls den där smuliga torra konsistensen som vanliga käcken har, den här är mer seg och saftig.Nu ska jag åka och köpa en lammstek, vi kör påskmiddag idag då resten av dagarna är uppbokad med annat och så ska vi försöka komma igång med att bygga planteringslådor idag också.


Ha en fin låååååååång fredag!


Kram


4 kommentarer:

 1. Jag som är en lakritsdyrkare ska genast testa den där godsaken :-) En riktigt go påskhelg till dig!

  SvaraRadera
 2. Haha, jobbigt att kolla IG och köra Candy Crush samtidigt!

  Här har vi verkligen en låååång fredag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Mmmm så gott. Minns käck, var ju hur länge som helst sedan jag åt dem. Gillade den med citronfyllning i. I dag gjorde jag godisbollar med lite kaffe och lakrits i som jag doppade i mörkchoklad. Jättegott och förhållandevis nyttigt.
  Glad påsk!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Åhhh min fina bloggböna så GLAD att du är tillbaka. Varm kram din bloggvän Sofia puss och kram! GLAD PÅSK

  SvaraRadera