torsdag 11 september 2014

BASTU YOGA
Bild StyleroomHittade en riktigt snygg bastu som inte var helt dominerad av furu. Furu passar bra i fjällstugan men det kan bli lite för mycket i ett modernt badrum. Vi har avsatt plats för bastu i vårt badrum så en vacker dag dyker den nog upp.Idag efter jobbet var jag på en Hot Mojo klass för försTa gången i mitt liv och kanske den sista känns det som nu och någon bastu är jag inte alls sugen på idag. Hot Mojo är ett Yoga pass i ett uppvärmt rum på 38 grader. Jag gillar värme och står ut med mycket (det är värre med kyla) dessutom är jag stel och fick för mig att detta var den perfekta kombon. Det blev tyvärr inte så lustfyllt som jag hade hoppats på. Jag trodde faktiskt att jag skulle dö av värmeslag eller åtminstone svimma, jag fick inte luft och var flera gånger på väg att rusa ut genom dörren men på något sätt stålsatte jag mig och höll ut. Svetten rann av alla och det var plaskvått på golvet när vi var klara. Instruktören var förstås värst  från honom rann det som om han hade en inbyggd tappkran på kroppen och när folk viftade med armarna stänkte det runt i rummet, inte nåt för den kräsne kanske. Jag får väl ta mig en funderare om det blir några fler pass, på nåt sätt vill jag inte bara kasta in handduken, det måste ju bli bättre efter ett tag.


Nu ska det bli skönt att sova, kroppen känns helt mörbultad så någon verkan har det säkert gjort i alla fall.


KramPsst....någon av er kanske har erfarenhet av Hot Mojo och kan övertyga mig om att det blir uthärdligare för varje gång man går dit?
4 kommentarer:

 1. Det där lät ju som en….annorlunda upplevelse. Har hört talas om sån typ av yoga, men aldrig testat.

  Sv - jag har fått reda på att jag kommit in. Hade givit upp, hade reservplats 8 av 30 platser på kursen. Så glad.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Ohh coolt att testa på, =D

  ha nu en toppenhelg

  SvaraRadera
 3. Bastu är inget för mej...klarar inte av värmen, får nästan panik av värmen, så det kommer jag aldrig att testa ;)....däremot yogar jag ofta här hemma...har gjort det i flera år, yogade ute i somras, har bara varit lite lat ett tag, men nu ska jag sätta igång igen;)...önskar dej en trevlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Nä, det har jag inte provat. Skulle vilja prova sån där värme yoga, inte bastu.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera