tisdag 9 september 2014

DET DÄR BLÅ

Jag tror det vänder nu, när det gäller förkylningen. Jag sov visserligen till klockan två idag men det är något jag även kan göra i friskt tillstånd så det säger inte så mycket. Orkade sedan med en tur till Ica och dammsugning av akuta partier i huset efter det var jag visserligen totalt genomsvettig men det känns ändå som om det vänder.

När man är hemma och inte orkar gör mycket hinner man se sig omkring och jag undrar verkligen om det blå kommer att funka i höst, det känns så otroligt somrigt. Tror nog att kuddarna i alla fall får vila i garderoben i vinter. 


Apropå nya årstider så finns det satsumas i butikerna nu ett äkta hösttecken.


Ha en superbra vecka!

Kram5 kommentarer:

 1. Mina blå kuddar ska nog få flytta in i garderoben i helgen. Det är ju så kul att plocka fram "nya" kuddar sen på våren.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Haha, underbara du:)

  Ja blått ät lite sommar, håller med men ack så fint. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det blåa här hemma än, det får nog stanna ett liitet tag till iaf.

  Ha det toppen du med
  Kraam

  SvaraRadera
 3. Satsumas redan?! Mums :).
  Så himla fin lampa du har, gillar foten massor!!

  Ha det gott vännen.
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 4. Men jisses inte visste jag att du var tillbaka i bloggvärlden ??!!...råkade bara se i en annan blogg att du kommenterade och kollade in din blogg !......hoppas du är med ett tag nu, haha....man saknar ju bloggar som slutar liksom...det är inte bara du som har haft uppehåll så att säga ;)....vad hände ?
  Ha det gott!!
  Kram bia

  SvaraRadera