måndag 20 oktober 2014

DET HÄR MED FRULLEIngen hotellfrukost direkt, mixad fil och banan med lite kanel på toppen men allt är bättre än ingenting.Det här med frukost är inte min starkaste sida men jag jobbar på det jämt och ständigt. Jag har läst både det ena och det andra om att det är det viktigaste målet på dagen och andra säger att frukosten inte spelar någon roll. För min del tror jag i alla fall att den är viktigt efter som jag vaknar på nätterna och är vrålhungrig det går inte att förklara den hungerkänslan på natten det känns som om jag inte har ätit på flera veckor och så hungrig blir jag aldrig på dagarna. 
Det gäller bara att vänja kroppen vid måltider så blir den nog hungrig på rätt ställe för som det är nu skulle jag kunna kliva upp på morgonen och sedan äta mitt första mål någon gång på eftermiddagen det är då mina hungerkänslor kommer. Inte undra på att jag vaknar på natten då, jag hinner ju knappt äta nåt förrän det är dags att gå och sova.
Min mamma är superordentligt med fasta måltider och vad hon stoppar i sig så jag vet inte alls vad de här fasonerna kommer ifrån. Kanske någon tonårsrevolt som hållit i sig väldigt länge.Nu är det dags för lite Kesomellis, det är bara att tvinga i sig!Kram

6 kommentarer:

 1. Jag har problemet att jag är hungrig men har svårt att äta på morgonen. Kan absolut inte tugga vilket bröd som helst utan att det blir jobbigt och segt. Som det är nu så blir det en latte och ett kokt ägg.

  Ses om en timme!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Själv har jag aldrig problem med frukostarna men jag går nästan alltid en promenad först. Tror i alla fall att det är viktigt mål. Bra att du tränar på det och snart har du kanske kommit över tonårsrevolten ;)
  Hoppas ni härliga tjejer i bloggmaffian har en mysig kväll. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Ojoj, jag MÅSTE ha frukost för att över huvud taget kunna funka! Det ordnar sig nog nu när du är så målmedveten.

  Tack härliga du för igår!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Jag som äter frukost fast jag går upp så sent, haha....skulle egentligen slopa frukosten...jag menar,jag går upp 9.30 på dagarna (jag jobbar ju inte ) så jag skulle kunna gå direkt på lunchen, haha...men det gör jag för det mesta inte, utan tar te och en macka när jag vaknar...men det funkar bra....jag har gått ner i vikt och håller den...äter minst tre mål mat om dagen....men jag har minskat på mängden ;))
  Ha det gott!
  Bia

  SvaraRadera
 5. Jag har varit helt usel på frukost hela mitt gamla liv fram tills NU...
  Jag kör samma-samma varje dag. Bär med yoghurt och lite myssli på toppen. Det slinker ner och jag är nog lite beroende efter månader av tvångsträning. Hungrig?? Nej, inte ett dugg.
  Jag var som du innan och åt inte förrän frampå lunchtid eller eftermiddagen.
  Jag tycker din banan-kanel drink såg smarrig ut!

  Kraaam

  SvaraRadera
 6. Du måste äta frukost, vännen!!
  Tack bästa du för igår :)

  KRAM

  SvaraRadera