söndag 23 november 2014

HEMMA IGENNu är jag på plats i Sverige igen och jag längtade inte riktigt hem när avresan började närma sig man vet ju vad som väntar här hemma med det grå trista vädret och jobb men när man väl kommit hem är det faktiskt ganska skönt ändå. Sova i sin egen mjuka säng och dricka gott kaffe, borta bra men hemma bäst sägs det ju. 

Jag orkade inte riktigt hålla igång bloggandet där nere heller det höll några dagar men sen tog jag semester även från det, instagram fick räcka.
Hemresan var riktigt jobbig och dramatisk. En ung man 34 år, dog på planet mitt framför våra ögon och värsta av allt mitt framför sin fru, sina två små barn och sina svärföräldrar, det var en mardröm kan jag säga. Han var sjuk när han klev på planet i lunginflammation, förmodligen allvarlig. Efter fyra timmar på planet hade han så svårt att andas så personalen fick ge honom extra syras men det hjälpte inte och han fick lägga sig på golvet i mittgången bredvid oss, hans familj satt bara ett par rader framför oss. Inte fanns det någon läkare med bland passagerarna heller men jag vet inte om det hade hjälpt. Sen slutade han att andas och då började de med hjärt-lungräddning, i en timme turades de om och skrek högt " - 1,2,3,4,5,.....30, 2 blås", det var så fruktansvärt att höra och där satt hans familj och ingen kunde göra nåt han bara dog, gud vad jag mådde illa. Sen följde en fyra timmars flygresa med chockade passagerare och en ännu mer chockad familj och en död ung pappa på golvet bakom oss innan vi kunde landa på Arlanda. Inte det bästa tänkbara slutet på semestern kan jag meddela och inte kan jag sluta tänka på det heller.


Inte så roligt blogginlägg kanske men så blir det ibland och i morgon är det måndag inte så roligt det heller men nu kan det bara bli bättre känns det som.


Kram6 kommentarer:

 1. Nej fy bubblan vad hemskt. Kan inte tro att det är sant det jag läser. Fy så tragiskt och ledsamt.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Men fy så hemskt!!
  Stackars, stackars han och hans anhöriga, såå tragiskt, en riktig mardröm:(

  STOOR KRAM

  SvaraRadera
 3. Gud så hemskt....förstår att du inte kan sluta tänka på det....skulle inte jag heller. Men jag får hälsa dej välkommen hem iaf....hoppas du haft en bra semester hos dottern och värmen ;))...jag ska också börja pynta "riktigt" till veckan....men dom rödaste tomtarna får nog vänta, och jag ska nog tona ner pyntandet i år tror jag....nu väntar jag bara på snööön ....det är så mörkt och trist nu....
  Kram på dej vännen<3

  SvaraRadera
 4. Men fyyyy faaan, rent ut sagt! Usch vad hemskt! Vilket trauma, framför allt för familjen förstås. Och för alla er andra runt omkring. Vilken jobbig eftersmak på resan! Hoppas du hade en bra resa i alla fall.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Men guud så fruktansvärt otäckt och tragiskt :(.
  Jag förstår att ni mådde illa av vad som hände, vilket trauma för hela familjen och andra resenärer!!
  Jag hoppas trots det tragiska att du hade en riktigt fin semester.

  Ta hand om dig och dina nära!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Ääääh fy fan!!! Kan knappt tro det är sant och små barn som du skriver det gör ju ännu mer ont.. att få se och uppleva detta förstår jag att ni mådde illa... känns overkligt! Tragiskt...


  Kram Sandra

  SvaraRadera