fredag 12 december 2014

CONCEALER BEROENDE

Min man är den där ärliga typen, han skulle aldrig säga att något var snyggt på mig om han inte tyckte det, absolut inte bara för att i all enkelhet göra mig glad. Så jag frågar honom sällan om saker, förresten kanske han har Aspergers eller nåt de är väl väldigt ärliga. Han är verkligen världens bästa, omtänksammaste, snällaste och kärleksfullaste man så ni får inte tro något annat....ha ha ha. För ett tag sedan vid middagsbordet frågade han mig om jag hade fått en smäll för jag var alldeles blå under ögat. Svaret var förstås -Nej!.....men jag har ju aldrig varit någon flitig användare av smink och det är väl kontentan av hur man ser ut när man blivit 40+ och aldrig använder concealer, med andra ord helt blå under ögonen.

Nu använder jag concealer i stort sett varje dag och jag älskar det. Vilket underverk det gör och jag har provat flera varianter i jakten på den perfekta och just nu ligger Terry på topp. Man ser verkligen så mycket piggare ut och det här borde jag ha börjat med för länge sedan. Ibland kan han vara bra och ha den där ärliga gubben som tror att man åker på stryk bara så där.

Idag har jag varit utanför dörren och använt concealer, jag har haft en jättetrevlig lunchdejt med Lena, Susanne och Amanda några av mina fina värdefulla bloggvänner här i Enköping. 


Ha en fin fredag kväll!

Kram6 kommentarer:

 1. Bra med ärliga män, hihi....jag använder kombinerade krämer med concealer i, men visst är det bra att det finns...mirakelkrämer är ju toppen , eller hur?...
  Ha en fin helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Man kanske skulle bekanta sig lite mera med allehanda krämer för att se lite piggare ut. Är alldeles för dålig på sånt där!

  Jaaa, så mysigt att ses! Pausen var välbehövlig. Jag stängde datorn vid halv sju, men tvingas ändå jobba ett par timmar imorgon också! Blääää!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Jag är så usel på att använda concealer, även om jag verkligen borde!!
  YSL's Touch Eclat använde jag i många år förut, men har glömt bort lite.. borde kanske göra ett inköp till jul :).

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Haha, vilken härlig kommentar ;) Kram - och trevlig lucia.

  SvaraRadera
 5. Jag sitter här och fnissar, härlig man du har! klart man vill att dom skall vara ärliga..
  Smink är jag inte heller så mycket för.. alltid mascara iofs!
  Trevlig Lucia
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Haha, härlig man du har :)
  Smink använder jag inte jätte mycket, men det är nog mest
  för att jag inte kan så mycket eller vet hur jag ska göra.
  Men det är snyggt !
  trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera