fredag 19 december 2014

PROJEKT SOVRUM
Bild: Zandvoort


Mitt i allt julstök sitter vi nu och planerar "projekt sovrum" det är ju så mycket man ska hinna med under jullovet så det blir egentligen aldrig någon ledighet. Vårt sovrum blev lite vandaliserat när vi renoverade badrummet som ligger vägg i vägg så det är dags att ta tag i det nu och det är bra med en tidsplan så man ser ett slut på eländet. 


Imorgon går startskottet och nu ska jag ut och kika efter julklappar!


Kram


4 kommentarer:

 1. Förstår att du vill ha sovrummet klart, men kanske inte innan jul, va? Ni måste ju ta hand om varann också. Lite lagom rust efter jul är ju ok. Ahh inte ska jag komma här och predika för er. Men var rädda om varann och take care.
  Helena

  SvaraRadera
 2. Kul med renovering och inredningstankar. Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja man måste ju se till att ha något att göra när man är ledig hehe
  Vårt tvättstuge projekt startade för månader sen, jag blev någon typ av Hulken Kvinna och slängde ut allt, sen blev det stopp och ja tiden har bara gott...
  Hoppas du hittade dina klappar
  Kram och trevlig helg
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Åhhh va härligt med ett nytt sovrum!....vi måste renovera vardagsrummet till våren....jag vill rättare sagt, hihi....mannen skyller på allt från katter till annat för att han inte ids, hehe...(katterna har nämligen vässat klorna på tapeterna) men dom är så gamla sen många år före vi flyttade in 1999, så du förstår att jag är less!!!...men jag tror inte dom vässar på en vanlig tapet...nu är de lite av väv ;(...hoppas du har det bra nu...stressa inte för mycket ;)
  Kram bia

  SvaraRadera