torsdag 18 december 2014

RÖTT OCH VITT
Jag provade att göra Polka chocolate chip cookies häromdagen och det gick åt pipsvängen, det måste ha varit något fel på receptet.....såklart! Vi får äta vanliga polkagrisar istället, inte alls lika skoj men i helgen ska jag i alla fall göra vanlig beprövad kola. 


Den där energikvällen på söder var intressant. Coaching har jag aldrig testat tidigare men det borde alla verkligen göra någon gång. Jobb coaching, personlig coaching eller kanske både och. Man får hjälp med vägledning, motivation och fokus ligger på det positiva. Man jobbar med mål och framtidsplaner och hur man ska nå dit. Jag tror att många inte tar tag i de här tankarna på egen hand utan kan behöva lite hjälp på traven. Mindfulness var också bra och perfekt om man är den stressade typen men här behövs nog mer träning för att uppnå resultat, det här med andning och avslappning för att koppla bort allt och bara vara i nuet är inte lätt.


Snön har också kommit så det ser lovande ut för en vit jul och igår åt jag julbordLångbro värdshus när snön stämningsfullt föll i vita flingor, så himla bra tajming. Idag fortfarande proppmätt (jag tog tre gånger från Janssons frestelse gratängen igår) har jag bokat av en tenta, det är så skönt när det är över och jag önskar jag kunde får vara lite ledig från pluggandet nu under jul nu men det funkar inte så jag måste klämma in tid för det lite här och där men i morgon tar jag en dag ledig för julklappsshopping .Ha en fin kväll!


Kram
3 kommentarer:

 1. Hihi, såg du inte min entré kattmatta från Rusta som jag visade på bloggen för ett tag sedan ;)....tror den kostade 10 kr ?...förmodar att det är samma matta som du köpt ;)...vi har också fått lite snö, men inte är det mycket...vill gärna ha mer ;))....men det är iaf vitt ute nu...det tackar man för ;)
  Ha det gott min vän i julstöket !
  Kramis bia

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att inte godiset blev bra men kola är en höjdare ;) Lyllos er som fått snö! Här bara regnar det...
  Hoppas du får en skön shoppingdag imorgon. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Äsch då, självklart var det något fel på receptet :).
  Ja coachning är bra, det är bra för alla tror jag. Och självklart mindfulness, det är något jag övar mig på, att vara här och nu, njuta här och nu. Men mina tankar springer så lätt iväg framåt eller bakåt i tiden.
  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera