onsdag 14 januari 2015

INGEN CLASSY BOKMAL HÄR INTE

Jaha här sitter jag fortfarande i pyjamas och morgonrock, det blir liksom aldrig av för något ombyte under dagen. Jag kliver upp, käkar frukost, pluggar, käkar en till frukost (istället för lunch), gungar runt lite på min foamroller och pluggar vidare sen kommer familjen hem en efter en och jag börjar med middagen fortfarande klädd i min pyjamas och ingen reagerar heller, de är väl vana för så här kunde det gå till på helgerna förut men nu är det varje dag. Så oroa er inte det är ingen "classy housewife" ni har här utan den sunkiga varianten. Ja ja i morgon förmiddag ska jag i alla fall ut genom dörren och få massage så då får det väl bli nån snyggare mysdress till dagens outfit....ha ha ha.

Förutom sunkig housewife har jag blivit bokmal också sen Thailandsresan och plöjt den ena feelgood boken efter den andra men nu byter jag genre. Tillbaka till deckarträsket där jag en gång började för många många år sedan och aldrig trodde att jag skulle komma ur. Fick tips från Linda om att Kepler ska vara läskig och spännande så nu är det hans och hennes tur, de är ju två. Undrar egentligen varför man skriver under pseudonym är det för att man är livrädd att det ska bli en flopp och man inte vill avslöja sig?Nej, nu är det dags för läsning och pyjamasbyte.

Godnatt!11 kommentarer:

 1. Haha, så skönt att såsa omkring i pyjamas ju!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Härligt med pyjamashäng och bokläsning, jag förstår inte heller det där med att skriva under pseudonym, men du har kanske rätt i din teori :).

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Låter så mysigt, flanellpyjamas speciellt älskar jag. Tävla hos fina Heléna som har 2 tävlingar just nu: http://houseofadela.se/

  SvaraRadera
 4. Det låter sååå härligt att såsa omkring i pyjamas hela dagarna :). Det skulle jag lugnt kunna vänja mig med!!
  Jag har aldrig heller förstått det där med att skriva under pseudonym..
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hahaha, låter ju hur skönt som helst! Det är ju faktiskt ganska gött med plugg när man inte behöver till skolan varje dag utan kan styra lite själv när, hur och var man pluggar :).
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Har förstått att Hypnotisören ska vara riktigt bra.
  Jag lufsar gärna runt i pyjamas hela helgerna. Det är så totalt avkopplande.

  Kraaam

  SvaraRadera
 7. Haha, låter ungefär som jag som student. Lufsade runt i fulkläder, glömde duscha och åt två frukostar... en skön tillvaro minst sagt. Kram.

  SvaraRadera
 8. Härligt att strosa runt i pyjamas....jag har däremot lite svårt för att strosa runt i morgonrock för länge...nää efter frukost så ska "outfiten" på ganska omg. hihi...men det låter mysigt i alla fall ;))
  Här har det börjat snöa igen...
  Kramis bia

  SvaraRadera
 9. Låter ganska skönt tycker jag! Hände ofta på jullovet här med:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Glider runt i pjamas hela dagarna det låter det! : )
  Kepler är bra, fick senaste i julklapp. spar den till något bra tillfälle.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 11. Åååååh, vad bra att du tänker läsa deras böcker. De är så jä..a bra!!!! Har precis läst ut deras senaste och den är grymt läskig.

  Kram och trevlig helg!
  Linda

  SvaraRadera